Moooi Brave New World

Een vloerlamp geeft je licht op de plekken waar je het goed kunt gebruiken. De Moooi Brave New World collectie bestaat uit een stel lampen die direct je aandacht opeisen en dat is niet gek. Heb je al eens goed gekeken naar het design van deze lampen? Pak bijvoorbeeld eens de Brave New World vloerlamp van Moooi erbij. Een lamp die totaal anders is dan een doorsneelamp. De ingewikkelde constructie in combinatie met de houtsoort zorgt voor een indrukwekkend geheel. Hoe is deze lamp tot stand gekomen? Tientallen stukjes eikenhout vormen samen de vloerlamp. Hij is in elk geval heel flexibel, want je kunt de lampenkap helemaal zelf draaien naar de plek waar je het licht op dat moment goed kunt gebruiken. Handig om te weten: deze lamp kun je niet dimmen. 

Moooi design

Topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers zijn de mannen die achter het succes staan van het Nederlandse designlabel Moooi. Sinds 2001 timmeren zij met succes aan de weg en dat uit zich in alle successen die dit merk ondertussen al heeft geboekt. En dit is mogelijk doordat dit duo elkaar perfect aanvult. Inmiddels hebben ze showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York. Zij willen de cultuur, menselijke behoeften en technologieën begrijpen en hierin leidend zijn. Moooi creëert de meest succesvolle innovatieve designcollectie en kun je daarom ook niet missen in de designwereld. De grappige, onconventionele en experimentele producten van Moooi eisen direct je aandacht op. En dan zijn ze ook nog eens heel handig in gebruik en zien er tegelijkertijd uit als echte kunstobjecten.

Moooi Brave New World: totaal andere lampen

Een lamp die totaal anders is dan een standaardlamp. De grootste lamp uit deze collectie is de Moooi Brave New World XL vloerlamp. Deze lamp is 160 centimeter breed en maar liefst 270 centimeter hoog. Met de aan- en uitschakelaar bedien je deze lamp eenvoudig. Een vloerlamp die eigenlijk twee stijlen met elkaar combineert: natuurlijk en industrieel. Door het natuurlijke materiaal voelt hij zich eigenlijk in elke ruimte thuis, maar door de vorm oogt hij vrij stoer. Zo neigt hij enerzijds naar de Scandinavische woonstijl terwijl de lamp ook raakvlakken heeft met de industriële woonstijl. Door deze mix combineer je deze lamp eenvoudig met de meubels die al in je huis staan. Of je nu voor een van deze vloerlampen kiest of een totaal ander meubel, je haalt hoe dan ook een stukje topdesign in huis. 

Moooi Brave New World bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle producten uit de Moooi Brave New World serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven