Moooi Bucket

De Moooi Bucket collectie laat direct het innovatieve en baanbrekende karakter zien dat zo kenmerkend is voor het Nederlandse merk Moooi. De lampen uit deze collectie zijn allesbehalve alledaags en standaard. De Moooi Bucket hanglamp laat dit direct zien. Een hanglamp die je een mooi plekje kunt geven boven je eettafel. Meerdere van deze exemplaren naast elkaar gaan ook perfect samen. Als je goed naar het ontwerp kijkt, is het net een emmer die op zijn kop hangt. We hebben het dan wel over een sierlijke emmer. Een emmer waar zelfs licht uitkomt zodra je deze lamp aanzet. Hoe gaaf is dat? De ontwerpers van Studio Job hebben er alles aan gedaan om deze lamp om te toveren tot een echte eyecatcher. Het mag wel duidelijk zijn dat dat is gelukt. Wil je meer uit deze collectie zien? Bekijk dan het complete aanbod. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Moooi design

Marcel Wanders en Casper Vissers vormen het perfecte team achter het Nederlandse merk Moooi. De naam van dit merk past perfect bij de producten die zij ontwerpen en op de markt brengen. Zo staat de extra ‘o’ voor een extra waarde als het gaat om schoonheid en uniciteit. Zodra je de collectie van Moooi ziet, is het direct duidelijk dat dit merk collecties op de markt brengt die net even iets anders dan anders zijn. Naast Marcel Wanders en Casper Vissers is er een succesvol ontwerpersteam bij elkaar geroepen die de kernwaarden van Moooi duidelijk in de ontwerpen terug laat komen. Maarten Baas, Studio Job en Richard Hutten zijn enkele topontwerpers die hier graag hun steentje aan bijdragen. Het merk heeft inmiddels veel internationale bekendheid door onder meer de showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York.

Multifunctionele Moooi Bucket vloerlamp

Naast de hanglamp biedt deze collectie je meer moois zoals je van Moooi mag verwachten. We stellen je daarom graag voor aan de Moooi Bucket vloerlamp. Deze lamp geeft je niet alleen het licht dat goed van pas kan komen, maar vormt tegelijkertijd ook een bijzettafeltje waar je bijvoorbeeld je kopje koffie of thee even op kwijt kunt. Met behulp van de dimmer heb je helemaal zelf in de hand hoe fel je het licht laat schijnen. Zo kun je zelf bepalen hoe sfeervol je het maakt in je woning. Ook in dit ontwerp zie je de omgekeerde emmer terug. Leuk detail: het handvat heeft een Delfts blauwe print. Superleuk voor degenen die hier gek op zijn. Moooi heeft meer lampen die je laten verrassen.

Moooi Bucket bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elk product uit de Moooi Bucket serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven