Sorteren op

1-3 van 3 producten

Moooi is anders

Moooi is een designlabel van Nederlandse bodem dat in 2001 werd opgericht. Topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers hebben samen designlabel Moooi gemaakt tot het succes dat het nu is. Met vier showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York kan ook de rest van de wereld inmiddels niet meer om Moooi heen. De collectie kan het best worden omschreven als grappig, onconventioneel en experimenteel. Daarnaast is de collectie een mix van functionele producten - handig voor dagelijks gebruik - en unieke, bijna kunstobjecten. De vernieuwende en soms humoristische designmeubelen weten altijd de aandacht te trekken. De designmeubelen zijn stuk voor stuk unieke producten die je interieur zeker zullen verrijken, zoals de Moooi Carbon stoel. Deze stoel is hartstikke multifunctioneel, want je kunt hem namelijk binnen en buiten tentoonstellen. Genieten!

Met Moooi Carbon aan de bar

Heb je toevallig ook nog een mooi plekje in huis voor wat barkrukken? Kijk dan eens naar de Moooi Carbon barkruk 66cm. Deze barkruk is eigenlijk als een kameleon in ieder interieur. De kruk past niet alleen overal bij, maar je kunt hem ook nog eens binnen en buiten gebruiken. Je verplaatst hem makkelijk overal naartoe. Heb je de kruk eenmaal op zijn plek neergezet? Dan is hij niet meer weg te slaan aan de bar. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een slag groter: de Moooi Carbon barkruk 76cm. Deze kruk is 45 centimeter breed, 45 centimeter diep en 92 centimeter hoog. Natuurlijk is de zithoogte wel een stukje lager, namelijk: 76 centimeter hoog. Alle meubels uit de Moooi Carbon collectie zijn gemaakt van epoxyhars en koolstofvezels. Dit maakt elk van deze meubels lekker multifunctioneel.

Moooi Carbon bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elk product uit de Moooi Carbon serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze Moooi Carbon collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Moooi Carbon collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.