Naar boven

Moooi Dandelion

De Moooi Dandelion serie is een unieke collectie lampen van de Nederlandse ontwerper Richard Hutten. De Dandelion is zo bijzonder vanwege de vele aluminium 'O’s die kenmerkend zijn voor iedere lamp uit de collectie. Deze vormen zijn gemaakt van gepoedercoat staal, uitgevoerd in wit en geven een prachtig lichtschijnsel. Met een beetje fantasie zie je er zelfs de vele 'O's van Moooi in! Richard Hutten haalde daarentegen zijn inspiratie voor de Dandelion hanglamp en de Dandelion vloerlamp uit een paardenbloem. Ook dit kun je je voorstellen als je de elegante lampen in het oog krijgt. Hoe het ook zij, de verlichting uit de Moooi Dandelion collectie is een aanwinst voor iedere woning.

Flinders is dé Moooi Dandelion dealer van België

Flinders is officieel dealer van de Moooi Dandelion familie. We kunnen alle design lampen leveren. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Moooi of heb je een meer technische vraag? Bel dan onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op.

Bij Flinders vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Bestel je Moooi verlichting bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van BeCommerce en voert het BeCommerce waarborg.