Moooi Delft Blue

De ontwerpen uit de Moooi Delft Blue serie passen uitstekend bij Nederland. Alle producten uit deze collectie bevatten namelijk dat typische Delftsblauwe design. Ben jij gek op dat blauwwitte design? Dan is het absoluut de moeite waard voor jou om een kijkje te nemen in deze collectie. De Moooi Delft Blue NO. 1 vaas is daar een mooi voorbeeld van. Met deze collectie laat Marcel Wanders in elk geval zien dat hij houdt van Nederland. En dat mag ook wel met het merk Moooi van eigen bodem. De inspiratie voor deze vaas komt van het eeuwenoude Delftsblauw, maar dan wel in een eigentijds, bijzonder en modern jasje gestoken. Dat is ook precies wat Marcel Wanders zo kenmerkt. Door het vrij compacte formaat plaats je hem eenvoudig op de plek waar je wel wat extra groen (en blauwwit) kunt gebruiken. 

Moooi design

In 2001 richtten Marcel Wanders en Casper Vissers het buitengewone, Nederlandse merk Moooi op. Zij vullen elkaar perfect aan waardoor dit merk al gauw een groot succes was en nog steeds is. Het ontwerpersteam achter Moooi maakt ontwerpen die absoluut niet alledaags en standaard zijn. Ze geven deze ontwerpen dat typische ‘Moooi sausje’ mee. Dat betekent dat de producten functioneel zijn, maar daarnaast ook eigentijds en al snel als unieke kunstobjecten worden gezien. De collectie van Moooi is groot, divers en rijkelijk gevuld met prachtproducten die stuk voor stuk je aandacht opeisen. Door de unieke, prachtige ontwerpen gaan veel van de producten van Moooi als echte eyecatchers door het leven. Bekendheid in Nederland was er al vrij snel. Dat geldt net zo goed voor het buitenland. Zo heeft Moooi deze bekendheid snel internationaal kunnen uitbreiden door de showrooms in Milaan, Londen en New York.

Moooi Delft Blue vazen in alle soorten en maten

Deze collectie bevat een hoop vazen die er stuk voor stuk totaal anders uitzien. Neem bijvoorbeeld de Moooi Delft Blue NO. 9 vaas. Deze vaas bestaat uit verschillende onderdelen die samen een prachtgeheel vormen. Een andere vaas die je niet mag missen is de Moooi Delft Blue NO. 3 vaas. Deze vaas heeft drie uitsparingen waar je een of meerdere bloemen of takken in kwijt kunt. Let er op dat ze niet al te groot zijn, want deze vaas heeft een breedte van 30 centimeter, een diepte van 14 centimeter en een hoogte van 28,5 centimeter. Handig om te weten bij de aanschaf van misschien wel je favoriete bloemen. Deze vaas geef je eenvoudig een mooie plek op je eettafel, in je kast of op je nachtkastje. Weet jij het al?

Moooi Delft Blue bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elk product uit de Moooi Delft Blue serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven