Moooi Elements

De bijzettafels uit de Moooi Elements collectie zijn uniek. In eerste instantie zou je het misschien niet zeggen, maar deze bijzettafels zijn geïnspireerd op de cactus. Iedere bijzettafel beschikt over kenmerken van verschillende onderdelen van de cactus. Deze opvallende collectie is ontworpen door Jaime Hayon en zijn kenmerkende stijl is ook terug te zien in de producten. De bijzettafels uit de Elements serie ogen rustig en harmonieus, maar hebben op hun eigen manier ook een speelse uitstraling. De bijzettafels zijn alleen geschikt voor binnen en komen vrijwel in alle ruimtes goed tot hun recht. Een serie geïnspireerd op de cactus kon eigenlijk niet uitblijven. De cactus vormt namelijk al eeuwenlang een bron van voedsel, drank, medicijnen en bouwmaterialen. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Moooi

Moooi is een Nederlands designlabel opgericht in 2001. Het succes van Moooi is voornamelijk te danken aan topontwerper Marcel Wanders. Met drie showrooms verspreid door West-Europa en één showroom in New York krijgt het merk steeds meer internationale allure. Moooi kent een grote diversiteit door functionele producten af te wisselen met echte eyecatchers. Het is dus haast vanzelfsprekend dat de producten van Moooi altijd de aandacht trekken. De Moooi bijzettafels zijn het perfecte voorbeeld van de afwisseling tussen functionele producten en echte eyecatchers. Voor de Elements serie lijkt de nadruk echter meer te liggen op de functionaliteit. De Moooi Elements 002 bijzettafel is wel is waar een karakteristiek product, maar zijn met name zeer functioneel. 

Moooi Elements: creëer je eigen cactus

Het mooiste van de bijzettafels uit de Moooi Elements collectie is dat je de producten met elkaar kunt combineren. De bijzettafels zijn losse onderdelen van de cactus en daardoor kun jij de cactus weer opbouwen door ze te combineren. Op deze manier kun jij ervoor kiezen om de producten een prominente rol te geven in een ruimte, of misschien kies je juist wel voor een wat meer subtiele rol van betekenis. Het enige waar je op moet letten is dat je de bijzettafels niet te hoog stapelt zodat je nog gebruik kan maken van de opbergruimte. Door zijn opvallende uiterlijk, geïnspireerd op de cactusnaalden, mag de Moooi Elements 005 bijzettafel zeker niet ontbreken. Naast zijn opvallende verschijning is dit product ook functioneel, want hij beschikt namelijk over opbergruimte die je via de bovenkant kunt benutten.

Moooi Elements bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elk product uit de Moooi Elements serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.