Moooi fauteuils

Een Moooi fauteuil wordt het pronkstuk van je interieur. Als je naar de collectie Moooi fauteuils kijkt valt je al snel iets op: alle designs verschillen als dag en nacht van elkaar. Dat komt doordat de fauteuils van Moooi allemaal zijn ontworpen door een andere designer. En het woord standaard, dat kom je in hun woordenboek echt niet tegen. Zo ook niet in dat van Andrés Reisinger en Júlia Esqué, ontwerper van de Moooi Hortensia fauteuil. Met zijn bijzondere jasje en dikke poten is deze stoel alles behalve doorsnee. Reisinger vroeg zich af wat de allerzachtste plek was om op te zitten, en kwam uit bij de Hortensia. Bekroon jij deze stoel ook tot de belangrijkste stoel in je interieur?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Moooi is anders

Moooi is een designlabel van Nederlandse bodem dat in 2001 werd opgericht. Topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers hebben samen designlabel Moooi gemaakt tot het succes dat het nu is. Met vier showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York kan ook de rest van de wereld inmiddels niet meer om Moooi heen. De collectie kan het best worden omschreven als grappig, onconventioneel en experimenteel. Daarnaast is de collectie een mix van functionele producten - handig voor dagelijks gebruik - en unieke, bijna kunstobjecten. De vernieuwende en soms humoristische designmeubelen weten altijd de aandacht te trekken. De designmeubelen zijn stuk voor stuk unieke producten die je interieur zeker zullen verrijken, zoals een Moooi stoel dat ook doet.

Royale Moooi fauteuils

Een andere grote naam is Maarten Baas. Hij ontwierp speciaal voor Moooi de Smoke Chair fauteuil. De Moooi Smoke Chair is letterlijk zo zwart als roet, want de stoel wordt – je gelooft het bijna niet - oppervlakkig verbrand en daarna gelakt. Ja echt, verbrand! Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken over vlekken. Door de lak blijft de fauteuil er perfect en smetteloos uitzien. Het ontwerp doet denken aan een royale troon. Door zijn koninklijke uitstraling lijkt het een enorme stoel, maar eigenlijk is hij voor een fauteuil vrij compact. De Moooi Bart Swivel fauteuil is ook een royale en zeer ruime fauteuil. Je voelt je als een koning in een troon met deze fauteuil van Moooi. Het is een ultiem comfortabele stoel met echte klasse. De fauteuil van Moooi is verkrijgbaar in veel verschillende stoffen. Of kies voor leer en geef de Moooi fauteuil meer karakter. De naam Swivel verwijst naar het draaivlak waarop de fauteuil rust. Zo kan je je interieur ook eens van een heel andere kant bekijken.

Moooi fauteuil bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elke Moooi fauteuil kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Moooi fauteuil en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Moooi fauteuil, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Staat je nieuwe fauteuil hier niet tussen? De collectie design fauteuils van Flinders bevat meer dan 500 items.