Naar boven

Moooi Heritage

De stof Heritage is ontworpen door topdesigner, oprichter en eigenaar van Moooi: Marcel Wanders. Meneer Wanders blijkt van meerdere markten thuis, want deze stof is een instant-designklassieker. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Op deze mooie katoenmix van 78% katoen en 22% polyamide zijn allerlei ‘oude’ zwart-wit tekeningen van onder andere paleizen, windrozen en schepen te zien. Ook silhouetten van boerderijen en landhuizen zijn er op terug te vinden, net als sierlijke en barokke ornamenten met soms een stripachtig element zoals een schedel. Deel van ons cultureel erfgoed dus, misschien dat daarom de merknaam Moooi ook in de tekeningen zit verstopt. Kun jij hem vinden?

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van Moooi Heritage gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.