Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Moooi is anders

Moooi is een designlabel van Nederlandse bodem dat in 2001 werd opgericht. Topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers hebben samen designlabel Moooi gemaakt tot het succes dat het nu is. Met vier showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York kan ook de rest van de wereld inmiddels niet meer om Moooi heen. De collectie kan het best worden omschreven als grappig, onconventioneel en experimenteel. Daarnaast is de collectie een mix van functionele producten - handig voor dagelijks gebruik - en unieke, bijna kunstobjecten. De vernieuwende en soms humoristische designmeubelen weten altijd de aandacht te trekken. De Moooi Altdeutsche kast is hier een perfect voorbeeld van. De kast zit vol met gedetailleerde schilderingen. Je ontdekt met deze Moooi kast elke keer weer iets nieuws.

Duurzame Moooi kasten

De kasten van Moooi zijn van de hoogste kwaliteit. Het Zio dressoir bijvoorbeeld, is een prachtig solide dressoir. Hij staat stevig op zijn voeten en is afgewerkt met prachtige details. Deze Moooi kast is gemaakt van massief eikenhout en eikenfineer. De deuren en lades werken volgens een push-to-open systeem zodat je geen handvaten nodig hebt. Met deze kast in je woon- of slaapkamer heb je een bijzonder dressoir waarmee je van alles net op kan bergen. Een andere stevige kast is de Moooi Tudor Cupboard kast. Deze kast bewaart je mooiste servies, lievelingskleding of fijnste herinneringen met de toewijding van een goede vriend. Hij is wel een opvallende vriend, want het houtwerk vormt een bijzonder contrast met de bekleding. Mooi detail: op de bekleding zijn allemaal kleine tekeningetjes verborgen. Je moet er waarschijnlijk even voor sparen, maar dan heb je ook wat!

Papier, hier!

Een aantal wel heel bijzondere kasten uit de Moooi collectie zijn gemaakt door Studio Job. Voor de kasten uit de Paper serie maken zij namelijk gebruik van papier. Echt waar! Studio Job ging de uitdaging aan en vervaardigde met succes ook grote kasten. De Moooi Paper Cabinet kast is bijvoorbeeld met 242 centimeter de grootste Moooi Paper kast. De pure witheid van de kast doet bijna surrealistisch aan. Een Moooi Paper kast heeft veel ruimte, dus je kan er van alles in kwijt. Laat je zijn smetteloos witte planken liever leeg, dan past er nog genoeg achter de deurtjes. De Moooi Paper Cupboard kast is zelfs helemaal gesloten. Is wit niet helemaal jouw ding? Dan is de gekleurde Moooi Paper Buffet Patchwork dressoir een vrolijke aanvulling van je interieur. Gebruik de Moooi Paper kasten gerust, ze zijn niet bang om vies te worden. En door de honingraat constructie zijn ze erg sterk.

Moooi kasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elke Moooi kast kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Moooi kast en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Moooi kast, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.