Naar boven
Sorteren op

1-36 van 96 producten

Moooi lampen serie

Moooi lampen: uniek in kwaliteit en design. Moooi is een uniek design label waar Nederland trots op mag zijn. Het bedrijf is in 2001 opgericht door Marcel Wanders en Casper Vissers. De derde ’o’ in de naam staat voor de extra waarde in termen van schoonheid en uniciteit. Marcel Wanders is de creatief Directeur en hij heeft een groot aantal lampen op zijn naam staan. De Moooi lampen serie is echter breder en bevat design lampen van andere nationaal en internationaal bekende ontwerpers.

Het gaat het design label voor de wind. Zo werden showrooms geopend in India, China en Mexico. Wat kenmerkt de Moooi lampen collectie? Allereerst is deze altijd gedurfd, maar ook speels en vooral een lust voor het oog. Het is onmogelijk hier alle lampen te bespreken. Hieronder bespreken we de zeven meest kenmerkende.

Random Light

De Moooi Random Light is een echte design klassieker en staat nog steeds hoog in de top-10 best verkochte producten van het design label. De Random Light is er in wit en zwart, in drie verschillende formaten. En sinds kort ook verkrijgbaar als vloerlamp.

Heracleum

De Heracleum serie van Bertjan Pot is een waar meesterwerk. De lamp bestaat uit meer dan 60 LED lampjes en heeft de vorm van een houten tak. Deze lamp is nu al een klassieker. Hij is niet heel goedkoop, maar als hij eenmaal hangt, zul je veel bekijks krijgen.

Raimond

De Raimond hanglamp van OX-id is een nieuwe hanglamp in de Moooi lampen familie uit de Raimond serie. De hanglamp geeft een prachtig schouwspel van LED lampen. Daarmee is de lamp energiezuinig en modern. Verkrijgbaar in drie formaten; dimbaar en niet dimbaar. De grootste variant heeft wel 252 LED lampen, prachtig!

Dandelion

De Dandelion serie is ontworpen door de Nederlandse ontwerper Richard Hutten. De Dandelion is er in vloerlamp en hanglamp. De lamp ziet er uit als een soort van supernova die zorgt voor een uniek lichtspel wat je terugziet op de muren en het plafond. Dandelion staat voor paardenbloem (zie je het?).

Smoke Chandelier

De Smoke Chandelier van Maarten Baas, uit de Moooi Smoke serie, blijft een bijzondere lamp. De lamp is gemaakt van verbrand hout, vandaar ook de naam. Regelmatig zullen mensen zich afvragen of er in de ruimte waar de lamp hangt recentelijk een brand heeft gewoed. Niet is minder waar. De lamp is gefixeerd en zal niet verder uit elkaar vallen. Met de Smoke Chandelier haal je een pronkstuk in huis.

Horse lamp

De Moooi Horse Lamp van Front is een vloerlamp die je vast wel bekend voorkomt. Vooral bij grote bedrijven in de receptie doet deze paardlamp het goed. Heb je geen wei, voor 4.000 euro heb je deze niet-gras-eter al in je huis staan.

Cluster Hanglamp

De Moooi Cluster lamp is de meest betaalbare hanglamp in de familie. De lamp heeft vier fittingen waar je een even groot aantal bijzondere lampen in kunt schroeven. Er zijn 2 sets van lampen, dus je kunt wisselen . Een stoere en eenvoudige lamp, die zeker indruk maakt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Moooi lampen gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Moooi
Filters
Productsoort
Hanglamp Vloerlamp Wandlamp Tafellamp Kroonluchter
Kleur
Fitting
Bediening
Geschikt voor
Kleurtemperatuur
Hoogte verstelbaar
Snoerlengte
Ontwerper
Dim Techniek
Op voorraad
Woonstijl
Prijs
Materiaal
Lichtrichting
Dimbaar
Lichtbron meegeleverd
Wattage