Naar boven

Moooi Macchedil composition

Macchedil composition is een interessante meubelbekledingsstof; hij is namelijk samengesteld uit de twee verschillende stoffen Macchedil Grezzo en Macchedil Sottile die weliswaar familie van elkaar zijn, maar toch iets anders qua weefstructuur en zeker voor wat betreft samenstelling. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Macchedil Grezzo heeft een wat grovere weefstructuur, is samengesteld uit 47% katoen, 20% viscose, 18% polyimide, 8% linnen, 5% polyacryl en 2% acetaat en heeft een slijtvastheid van 18.000 Martindale. Macchedil Sottile is gewoven met wat fijnere draden en heeft een samenstelling van 49% viscose, 24% polyester, 21% linnen en 6% katoen. Daarnaast heeft ze een slijtvastheid van 30.000 Martindale. Macchedil composition is verkrijgbaar in tien verschillende kleuren, waarbij het kleurenpalet voornamelijk bestaat uit grijstonen met hier en daar wat blauw, roze of bruin.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van Moooi Macchedil composition gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.