Moooi Nest

Ben je op zoek naar een indrukwekkende bank of fauteuil? Dan zit je in de Moooi Nest collectie letterlijk en figuurlijk helemaal goed. De ontwerpen van deze meubels zijn typisch voor ontwerper en oprichter Marcel Wanders. Zijn ontwerpen zijn altijd erg karakteristiek, ironisch en origineel. En dat zie je duidelijk terug in bijvoorbeeld het ontwerp van de Moooi Nest fauteuil. De combinatie van het onderstel en het kussen maakt hem tot een plaatje om naar te kijken. De kussens zitten zo lekker zacht dat je het liefst niet meer opstaat. Dat begrijpen wij maar al te goed. De ontwerpen van Moooi zien er vaak ook uit als kunstobjecten en deze fauteuil is daar een goed voorbeeld van. Wil je meer over deze collectie te weten komen? Ontdek dan de complete collectie. 

Moooi design

Het Nederlandse merk Moooi is een merk dat bekend staat om de eigentijdse, buitengewone ontwerpen die vaak iets weghebben van kunstobjecten. In 2001 werd dit merk opgericht door ontwerper Marcel Wanders en marketeer Casper Vissers. Meubels, lampen en accessoires, je vindt het allemaal in de rijk gevulde collectie van dit merk. Niet alleen in Nederland heeft dit merk veel bekendheid, maar ook in het buitenland timmeren zij met succes aan de weg. Zo zijn er showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York waar zij verschillende collecties laten zien. Het ontwerpersteam van Moooi weet elke keer weer bijzondere ontwerpen op de markt brengen. Zo zijn wij elk jaar ook weer hartstikke nieuwsgierig naar de nieuwe collecties van Moooi.

Moooi Nest zitcomfort

Neem jij plaats op de Moooi Nest bank? Wij begrijpen dat als geen ander. De enorm grote kussens die je op deze bank vindt, zitten heerlijk. Op deze bank kun je in elk geval met z’n tweeën genieten van het comfort. Zet je favoriete serie op Netflix aan, pak je lievelingsdrankje erbij en ontspan even lekker. Dat komt op deze bank helemaal goed. De kussens zijn beschikbaar in ontzettend veel kleuren, stoffen en prints waardoor je hem helemaal naar je eigen smaak samen kunt stellen. Het is dé bank waar je je perfect in kunt nestelen en waar je het liefst de rest van de dag op blijft zitten. De fauteuil en bank uit deze collectie kun je ook goed met elkaar combineren.

Moooi Nest bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elk product uit de Moooi Nest serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven