Naar boven

Moooi New Antiques

De Moooi New Antiques serie is ontworpen door dé topontwerper Marcel Wanders. Deze kleurrijke barkrukken zijn misschien wel de meest opvallende barkrukken uit de collectie van Moooi. De New Antiques serie is zeer modern, maar heeft toch de functionaliteiten zoals we die gewend zijn. Zo zijn de barkrukken voorzien van een voetensteun en een haakje om je jas of tas aan op te hangen. De barkrukken zijn gemaakt van polyethyleen en leverbaar in verschillende kleuren. Het is in ieder geval een zekerheid dat deze barkrukken de ruimte voorzien van vrolijke kleuren. Daar worden wij zelf ook vrolijk van. Het is misschien wel leuk om te weten dat je de kleuren prima kunt combineren. Zo kun je er zelf voor kiezen welke uitstraling jij een ruimte geeft met de kleuren die jij mooi vindt. 

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Moooi

Het Nederlands designlabel is in 2001 opgericht door Marcel Wanders en Casper Vissers. Sindsdien is het merk enorm gegroeid wat resulteerde in internationale bekendheid. Het merk staat erom bekend dat zij veel samenwerken met verschillende topontwerpers. Deze samenwerkingen spelen een grote rol in het succes van Moooi. Het merk is namelijk heel divers qua designs en dat is direct de kracht van het designlabel. Moooi wordt geroemd om hun diversiteit. Zij wisselen functionele producten af met unieke eigentijdse producten. Moooi wil dat ook maar wat graag delen met de wereld. Zo beschikken zij over vier showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat zij internationale bekendheid genieten.

Moooi New Antiques: kleuren brengen vrolijkheid

De kleurrijke New Antiques serie brengt de vrolijkheid in je ruimte. Door het gebruik van polyethyleen zijn de barkrukken makkelijk te verschuiven. Het is dus zeer eenvoudig om de barkrukken in verschillende combinaties neer te zetten. Ideaal als je ervan houdt om te variëren. Op deze manier kun je de ruimte telkens weer een gloednieuwe uitstraling geven. Deze serie kent twee varianten: de Moooi New Antiques barkruk en de Moooi New Antiques Low barkruk. De naam verklapt het eigenlijk al, want de ene barkruk is net wat hoger dan de ander. De grootste versie uit deze serie is 76 centimeter hoog en de lagere variant is 66 centimeter hoog. De diameter van beide barkrukken is wel hetzelfde. De barkrukken zijn overigens alleen geschikt voor binnen en kunnen dus helaas niet gebruikt worden in de tuin bij bijvoorbeeld een barbecue.

Moooi New Antiques bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elk product uit de Moooi New Antiques serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.