Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

In het kleurenpalet vind je bescheiden kleuren, bestaande uit melanges met een ondertoon van groen, blauw of bruin. Maar ook voor diegenen die een meer opvallende kleur willen is er keuze genoeg, waarbij vooral de kleur ‘flamboyant’ (felrood) in het oog springt. Oray heeft een slijtvastheid van 40.000 Martindale en een lichtvastheid van 4, dus je kunt er ook nog jaren mee vooruit.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van Moooi Oray gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.