Naar boven

Moooi Paper serie

De Moooi Paper serie is een unieke collectie producten van het ontwerp bureau Studio Job. De Paper collectie is erg uitgebreid, zo heb je de Paper kroonluchter, Paper tafel, Paper vloerlamp, Paper kabinet en Paper garderobekast. Als de Moooi Paper serie je bevalt, dan kun je er je hele huis mee inrichten! Kenmerkend is de stralend witte kleur van de meubels. Prachtig in hun eenvoud. Wat maakt de serie nu zo uniek? Het gebruik van papier! Al deze meubels zijn (echt) gemaakt van papier, karton en papier-maché. De meubels zijn echter sterk genoeg aangezien er gebruik is gemaakt van zogenaamde honingraat panelen. Dus maak je geen zorgen, je kunt er gewoon op zitten. Studio Job haalde haar inspiratie uit de kinderjaren. Want in die tijd knutselden ze volop met papier maché. Jij ook? Hoe dan ook, met de Moooi Paper serie haal je oprecht iets unieks in huis!

Flinders is dé Moooi Paper dealer van België

Flinders is officieel dealer van de Moooi Paper familie. We kunnen alle design lampen leveren. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Moooi of heb je een meer technische vraag? Bel dan onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op.

Bij Flinders vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Bestel je Moooi verlichting bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van BeCommerce en voert het BeCommerce waarborg.