Moooi Salago

De Moooi Salago serie is een statement tegen massaproductie. De lampen uit de Salago serie worden gekenmerkt door een industriële look. Een industriële stijl wordt echter niet zozeer geassocieerd met duurzaamheid, en toch weet deze collectie dat voor elkaar te krijgen. De Salago lampen zijn namelijk stevig en duurzaam. Het geheim achter deze lampen? Een combinatie van de technieken achter papierpulp en papier-maché. Deze serie is ontworpen door Danny Fang. De Nederlandse ontwerper besloot in 2007 te verhuizen naar Hong Kong. Met de slogan ‘Create Love, Not More’ in zijn achterhoofd probeert hij een stempel te drukken in de designwereld en dat resulteert in duurzame en stijlvolle ontwerpen. Benieuwd naar andere unieke hanglampen? Bekijk dan de complete collectie hanglampen van Moooi.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Moooi

In 2001 besloten Marcel Wanders en Casper Vissers de koppen bij elkaar te steken en zo geschiedde: designlabel Moooi werd opgericht. Vanaf dag één is het merk bezig met het creëren van een van de meest innovatieve designcollecties ooit. Het merk doet er alles aan om dat te realiseren en werken daarom veel samen met verschillende topontwerpers, zoals Maarten Baas, Bertjan Pot, Studio Job en Richard Hutten. De samenwerkingen zorgen voor een divers productaanbod met zowel functionele producten als unieke eigentijdse producten. Kenmerkend daarvoor is het innovatieve en baanbrekende karakter van de ontwerpen. Het merk is inmiddels internationaal bekend en beschikt over eigen showrooms. Moooi showt hun producten in steden als Amsterdam, Londen, Milaan en New York.

Moooi Salago: duurzaam en stoer tegelijkertijd

De Moooi Salago hanglamp is duurzaam en stoer tegelijkertijd en past in elke ruimte. Door de combinatie van technieken achter papierpulp en papier-maché is het materiaal ook nog eens super stevig. Je mag er dan ook vanuit gaan dat deze lamp heel lang meegaat. Eens in de zoveel tijd dien je de lamp alleen droog af te stoffen en hij ziet er weer als nieuw uit. De lampen zijn overigens verkrijgbaar in verschillende maten. De Moooi Salago hanglamp large is een perfecte keuze voor boven de eettafel, maar de Moooi Salago hanglamp small is op zijn beurt weer een betere optie voor bij een bijzettafel. De keuze is volledig aan jou, maar je kunt deze hanglampen natuurlijk ook perfect met elkaar combineren. Voor welke kleur lamp je ook kiest, het textiele snoer blijft altijd grijs. Het plafondkapje daarentegen past bij de lampenkap.

Moooi Salago bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elk product uit de Moooi Salago serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven