Sorteren op

1-2 van 2 producten

Moooi is anders

Moooi is een designlabel van Nederlandse bodem dat in 2001 werd opgericht. Topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers hebben samen designlabel Moooi gemaakt tot het succes dat het nu is. Met vier showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York kan ook de rest van de wereld inmiddels niet meer om Moooi heen. De collectie kan het best worden omschreven als grappig, onconventioneel en experimenteel. Daarnaast is de collectie een mix van functionele producten - handig voor dagelijks gebruik - en unieke, bijna kunstobjecten. De vernieuwende en soms humoristische designmeubelen weten altijd de aandacht te trekken. De designmeubelen zijn stuk voor stuk unieke producten die je interieur zeker zullen verrijken, zoals de Moooi salontafels dat ook doen.

Scherpe kantjes van een Moooi salontafel

Net als de eerder genoemde Moooi salontafel is ook de Zio salontafel 110x110 ontworpen door de Nederlandse Marcel Wanders. Niet gek, want designlabel Moooi is tenslotte zijn geesteskindje. De Zio salontafel van Moooi moest een beetje elegantie in de woonkamer brengen. Een nobel streven van Marcel Wanders. Zijn idee was om scherpe lijnen met rondingen af te wisselen. Zo staan de tafelpoten wat naar buiten terwijl het tafelblad prachtig afgewerkt is en afgeronde hoeken heeft. Deze salontafel van Moooi is leverbaar in twee kleuren: Stained Cinnamon en Stained White Washed. Hij heeft een breedte van 110 centimeter, een diepte van 110 centimeter en een hoogte van 31 centimeter. Bovendien is er ook rechthoekige variant van deze Moooi salontafel: de Zio salontafel 145x60. Er is dus altijd een Moooi salontafel te vinden die past bij de vorm van jouw woonkamer.

Moooi salontafel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elke Moooi salontafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Moooi salontafel en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Moooi salontafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.