Moooi Statistocrat

In de Moooi Statistocrat collectie vind je futuristische, eigenzinnige lampen. De lampen uit de Moooi Statistocrat collectie zijn allemaal voorzien van meerdere lampenkappen waardoor ze een asymmetrische, speelse twist krijgen. Deze speelse kant wordt tegengesproken door de strakke, sobere vormgeving van de lampenkappen zelf. Daardoor is er een zekere spanning aanwezig in de Statistocrat lampen van Moooi. Dat maakt dat deze lamp prima zijn draai kan vinden in verschillende typen interieurs. Of je de lamp nu zet in een industriële loods of te midden van een losse, ietwat kitsch inrichting: de Statisctocrat lamp van Moooi past zich moeiteloos aan, aan verschillende omstandigheden.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

Over Moooi

Het Nederlandse bedrijf Moooi verblijdt de wereld al sinds 2001 met innovatief, verassend design. Moooi is te midden van de grote spelers in de hedendaagse designbranche misschien een ietwat vreemde eend in de bijt. Waar veel Scandinavische labels zich toeleggen op het maken van minimalistisch design, omarmt Moooi allerlei stijlen, culturen en materialen. Dat geeft de designers die samenwerken met Moooi een grote mate van vrijheid. Het staat hen vrij om elementen van verschillende culturen en stijlen met elkaar te combineren. Het design van Moooi is daarom niet in één hokje te plaatsen, maar spreekt mensen met verschillende achtergronden en leeftijden aan waardoor het eveneens een verbindende functie heeft. Dat maakt dat de verlichting van Moooi de extra ‘O’ in de naam dubbel en dwars verdient.

Multifunctionele Moooi Statistocrat verlichting

De Moooi Statistocrat collectie bevat naast een hanglamp eveneens een vloerlamp: de Statistocrat vloerlamp. Net zoals de Statistocrat hanglamp is dit exemplaar voorzien van verschillende lampenkappen, maar ditmaal zijn ook de lampenkappen zelf uitgevoerd in verschillende afmetingen. Daarnaast is deze vloerlamp eveneens voorzien van een op het eerste oog misschien onopvallend extraatje. De onderste lampenkap mag er vanaf de buitenkant misschien uitzien als een lampenkap, maar is eigenlijk een bijzettafeltje! Dat maakt de Statistocrat vloerlamp bijzonder geschikt om neer te zetten naast een bank of fauteuil. Zo heb je niet alleen een fijn lichtje bij het lezen, maar eveneens een plekje om jouw boeken, tijdschriften, afstandsbediening of kopje thee neer te zetten.

Moooi Statistocrat bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle producten uit de Moooi Statistocrat collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.