Moooi stoelen

Moooi heeft een aantal unieke stoelen in de collectie. Meest beroemd is misschien wel de smoke chair van Maarten Baas. Deze fauteuil wordt met de hand gebrand, zodat een uniek exemplaar onstaat. Als je er in gaat zitten, dan sta je niet meer op. Dat de collectie stoelen van Moooi erg divers is, dat moge duidelijk zijn. Zo is de Extension Chair weer van een totaal ander kaliber. Deze stoel is gemaakt van berkenhout en is zeer betaalbaar. Een prachtig ontwerp van Sjoerd Vroonland. Deze stoel is naast een zitplek ook nog eens een kapstok, wel zo handig. Al wat langer in de collectie is de Zio fautuil van Marcel Wanders. Nog leuk om te noemen is de Monster armchair, een stoel die monsterlijk lekker zit.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-18 van 18 producten Sorteren op 1-18 van 18 producten Terug naar boven

Moooi stoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elke Moooi stoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Moooi stoel en staat deze niet op onze website?Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Moooi hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Staat je favoriete stoelen hier niet tussen? De uitgebreide collectie design stoelen van Flinders bevat meer dan 3000 producten.