Moooi Summit UNI

Wat een bijzonder stofje is Summit Uni. Het is een unieke wolblend van 22% wol, 2% polyamide en 14% polyester. Het ruitvormige doorgestikte patroon is gevoerd met polyester (wat de overige 62% van de bestanddelen van de stof uitmaakt), dus het is ook nog eens heerlijk zacht. Alsof je op een wolkendekje zit!

Stofsoort in detail

Het doorgestikte patroon doet denken aan de paardendekjes en de jasjes die je in de paardensport veel ziet. Behalve zacht is Summit Uni van Moooi ook een stevige stof, want hij scoort 50.000 Martindale voor wat betreft de slijtvastheid. Deze unieke stof is in acht bijzondere kleuren te verkrijgen.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van Moooi Summit UNI gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven