Moooi tafels

Het desinglabel Moooi heeft een aantal prachtige bijzettafels, salontafels en eettafels in collectie. Het meest in het oog springend is ongetwijfeld de Pig Table. Dit kunststof varken kan prima dienst doen als bijzettafel of als nachtkastje. Meest toegepast is de container table. De Container tafel is er in zeer veel variaties, je kunt er altijd wel mee uit de voeten. Deze tafel wordt veelvuldig toegepast als eetafel of vergadertafel. Bijzonder om te noemen zijn nog de Moooi Zio tafel en de Chess tafel.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-31 van 31 producten Sorteren op 1-31 van 31 producten Terug naar boven

Moooi tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elke Moooi tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Moooi tafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Moooi tafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Staat je favoriete tafel hier niet tussen? De uitgebreide collectie design tafels van Flinders bevat meer dan 2000 items.