Moooi Twill

Twill is vrij vertaald uit het Engels een keperbinding, wat inhoudt dat deze stoffen altijd in diagonale lijnen geweven worden, soms wel met 24 verschillende draden (waar bijvoorbeeld een linnenbinding er altijd maar eentje heeft).

Sorteren op

1-23 van 23 producten

Stofsoort in detail

De stof voelt vol en stevig aan. In het geval van de stof Twill van Moooi komt de keperbinding ook de stevigheid ten goede, want deze stof scoort maar liefst 75.000 Martindale. Twill is een mooie wolmix van 72% wol, 8% polyamide en 20% polyester. Je kunt uit acht verschillende kleuren kiezen, variërend van felrood tot een lichte beigetint.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van Moooi Twill gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven