Moooi Valentine

Met een Moooi Valentine lamp haal je een ware bloemenpracht in huis. In het mondgeblazen glas zit namelijk een uitgebreid bloempatroon verwerkt. Dit sterk staaltje vakmanschap zorgt ervoor dat een Moooi Valentine lamp een echte eyecatcher is, of de lamp nu aanstaat of niet. Neem bijvoorbeeld de Moooi Valentine tafellamp LED. Deze lamp is een waar pronkstuk op je dressoir, nachtkastje of bureau. Maar je bent gewaarschuwd: de kans is groot dat je direct verliefd wordt en er niks meer uit je handen komt zodra je oog valt op deze prachtige Moooi Valentine lamp.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Design van Moooi

Moooi werd in 2001 opgericht door Marcel Wanders en Casper Vissers. De merknaam komt natuurlijk van het woord ‘mooi’, en de derde 'o' in de merknaam staat voor de extra schoonheid en uniciteit van hun producten. Moooi neemt cultuur, menselijke behoeften en technologie als uitgangspunt voor het creëren van innovatieve designs. Hiervoor werkt het merk samen met topdesigners van Nederlandse bodem. Denk aan Maarten Baas, Bertjan Pot, Studio Job en Richard Hutten. Deze Dutch Designers hebben allemaal hun eigen originele esthetiek en inbreng. Wat al deze ontwerpers bindt is een liefde voor baanbrekende, krachtige ontwerpen. Daar is de schitterende verlichting van Moooi een perfect voorbeeld van. Hoe innovatief wil je het hebben!

Bloemen, bloemen, en nog eens bloemen

Je kunt er niet omheen: ontwerper Marcel Wanders draagt met de Moooi Valentine lampen zijn liefde voor bloemen uit. Als je de Valentine hanglamp goed bekijkt zie je namelijk honderden kleine bloemetjes verwerkt in het glas. Door dit patroon ontstaat er een verrassend lichtspel zodra je de lamp aandoet. Hetzelfde effect, maar dan op iets kleinere schaal, zie je terug bij de Baby Valentine hanglamp. Beide Moooi Valentine hanglampen zijn in drie kleuren verkrijgbaar: zwart, wit en goud. Welke lamp je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat hij met zijn glimmende buitenkant en schitterende binnenkant glans geeft aan elke ruimte. Waar in huis laat jij je Moooi Valentine lamp stralen?

Groots gebaar met Moooi Valentine

Soms heeft een ruimte iets meer nodig dan een simpel lampje. Hangend of staand: als de lamp maar groots is en een statement maakt. Dan ben je bij de Valentine Flat hanglamp LED aan het juiste adres. Want je kunt simpelweg niet om deze lamp heen. Hang hem boven je eettafel, en aan het einde van de avond vraag je je af hoe je eten er eigenlijk uitzag. Je hebt namelijk alleen maar oog gehad voor de stralende bloemenpracht boven je hoofd. Deze Moooi Valentine hanglamp is verkrijgbaar in chroom en in goud, en hangt met drie stalen kabels stevig aan het plafond. Fijn detail: de Moooi Valentine lamp is voorzien van LED-lampjes, waardoor je verantwoord kunt genieten van je fantastische verlichting.

Moooi Valentine bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi Valentine lampen. Dat betekent dat wij elke Moooi Valentine  lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Moooi Valentine lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Moooi Valentine serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.