Moooi wandlampen

Laat jouw muur en verlichting opvallen met de Moooi wandlampen. Deze prachtige verschijningen zullen jouw ruimte niet alleen verlichten, maar ook doen betoveren. Je kunt de lampen in elke interieurstijl kwijt en er is voor iedereen wel een passende wandlamp. Ook combineren de design wandlampen van Moooi stijl vaak met humor, waardoor er bijzondere ontwerpen ontstaan. Kies voor een grappige en gezellige noot in je interieur bijvoorbeeld voor The Party Coco wandlamp LED. Deze wandlamp lijkt op een gezichtje. Zo krijg je er niet alleen een lichtje, maar ook een vriendje in huis bij. Bovendien is er een hele lijn met ‘The Party’ wandlampen van Moooi. Je kunt dus ook meerdere gezichten combineren en zo een heus huisfeestje samenstellen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, met de wandlampen van Moooi.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Moooi blijft je verbazen

Het prachtige merk Moooi wil een ‘buitengewoon leven’ nastreven met hun ontwerpen. Het merk is in 2001 opgericht met de missie om een legendarisch merk te creëren. Ontwerpers Marcel Wanders en Casper Vissers zijn hier zeker in geslaagd. Meer dan 20 jaar later is Moooi een merk dat niet meer uit designcollecties kan ontbreken en dat de wereld keer op keer blijft verrassen. Je kunt de ontwerpen van Moooi herkennen aan uitgesproken vormen, kleuren en materialen, gemixt met humor en elegantie. De ontwerpen van Moooi zijn nooit saai en zien er altijd vernieuwend en speciaal uit. De extra ‘o’ in de naam van het merk staat dan ook voor al het prachtigs dat te zien is in de ontwerpen. Laat je eeuwig verrassen door Moooi.

Een Moooi lamp voor iedereen

De design wandlampen van Moooi hebben een eigen en bijzonder uiterlijk. Dit is dus precies hoe we het zouden verwachten van het unieke merk. De Moooi lampen zijn daarnaast geschikt voor alle interieurstijlen, maar zijn voornamelijk voor mensen die houden van opvallende verschijningen. De materialen, kleuren en vormen die voor de wandlampen gebruikt worden vallen vaak lekker op. Neem bijvoorbeeld de Perch Light wandlamp LED large. Op het eerste gezicht lijkt dit misschien een wat abstracte wandlamp met strakke en geometrische vormen die elkaar kruisen. Maar voor wie beter kijkt wordt een andere voorstelling duidelijk. Perch Light is een vogel die op een stokje zit. Hierdoor brengt de lamp veel sfeer en gezelligheid in huis. Met de wandlampen van Moooi wordt jouw huis echt een stijlvollere en sfeervollere plek.

Moooi wandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elke Moooi lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Moooi hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Moooi hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Staat je nieuwe wandlamp hier niet tussen? De collectie design wandlampen van Flinders bevat meer dan 800 producten.