Moooi Hortensia fauteuil Petal Pink

pin to pinterest 1 / 5 pin to pinterest 1 / 5 € 6.771 Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.
  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

De Hortensia fauteuil is 95 centimeter diep, 107 centimeter breed en 76 centimeter hoog. De zitbreedte is 55 centimeter en de zithoogte is 43 centimeter. De fauteuil heeft een metalen frame en vulling van gevormd schuim. De blaadjes op de fauteuil zijn gemaakt van textiel en geven een luchtige, volumineuze indruk. Hortensia is geschikt voor gebruik binnenshuis.

Specificaties

Hoogte armleuning: 53
Afmetingen: (b) 107 x (d) 95 x (h) 76 cm
Zithoogte: 43
Zitbreedte: 55
Zitdiepte: 54
Ruimte: Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: Foam, Metaal
Garantie: 2 jaar
Merk: Moooi
Herkomst: Nederland
Productsoort (filter): Moooi stoelen, Moooi fauteuils

Leah van Flinders vertelt:

Leah van Flinders vertelt:

Waan je op een roze wolk met de Hortensia fauteuil van Moooi! Deze bijzondere stoel is
ontworpen door Andrés Reisinger en Júlia Esqué. Reisinger vroeg zich af wat de allerzachtste
plek was om op te zitten, en kwam uit bij, je raadt het al, een Hortensia. De ontwerper kwam met een digitale versie van deze stoel, waar meteen drie bestellingen van werden gedaan, terwijl de stoel zelf nog niet bestond… Samen met Esqué heeft Reisinger de Hortensia fauteuil tot leven gebracht. Dit hebben zij gedaan door een nieuwe stoftechniek te bedenken. Bij het maken van de Hortensia fauteuil wordt een strip van elastisch polyester met een laser uitgesneden, en op een onderliggend stuk textiel bevestigd. Tijdens dit bevestigen wordt het polyester geplooid. Op deze manier ontstaat er na veel werk een prachtige Hortensia fauteuil! Haal dit kunstwerk van een stoel dus nu in huis.

Tips, advies en trends

Woontrend: Neutrale basis met kleuraccenten Woontrend: Neutrale basis met kleuraccenten Op zoek naar een licht, rustig en tijdloos interieur mét kleur? Deze woontrend toont hoe je dat doet met kleurrijke woonaccessoires en een neutrale basis. Dutch design Dutch design Dutch design is niet meer weg te denken uit de hedendaagse designwereld. In dit artikel vertellen we je alles over de toonaangevende dutch design trend. Woontrend: Natuurlijke materialen Woontrend: Natuurlijke materialen Ben je op zoek naar een sfeervol, tijdloos en allesbehalve saai interieur vol natuurlijke materialen? In deze woontrend ontdek je hoe je dat precies doet. Meer inspiratie
Logo van Moooi

Moooi is een designlabel van Nederlandse bodem dat in 2001 het licht zag. De naam Moooi is terecht gekozen. Hoe kan het ook anders met topontwerper Marcel Wanders als oprichter en artdirector. De collectie designmeubelen en Moooi verlichting is groot en divers. Het is een mix van functionele producten - handig voor dagelijks gebruik - en unieke, bijna kunstobjecten. Dit ontdek je al gauw wanneer je bijvoorbeeld in de collectie hanglampen kijkt. Ontwerpen als de Pig Table en Horse Lamp, beide ontworpen door Front, zijn echte eyecatchers. En wat te denken van de Moooi Smoke serie van Maarten Baas? De vernieuwende en soms humoristische designmeubelen weten altijd de aandacht te trekken. De designmeubelen en Moooi lampen zijn stuk voor stuk unieke producten die je interieur ongetwijfeld verrijken.

72 Hortensia fauteuil Petal Pink

Hartelijk dank, Hortensia fauteuil Petal Pink is toegevoegd aan je winkelwagen.

Betalen