Moooi Set up shade vloerlamp
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Moooi Set up shade vloerlamp

  Omschrijving

  Dit is de Moooi Set up Shade vloerlamp ontworpen door Marcel Wanders.

  Deze kap op deze kap. Deze kap op deze kap. Deze kap op deze kap en zo klim ik naar boven. De Set up shade vloerlamp van Moooi is een opeenstapeling van lampenkappen. Doe de vloerlamp aan en bekijk hoe zijn spel met licht en schaduw door de kappen heen straalt. En ook als het licht uit is wekt de vloerlamp bewondering op, hoe hij alle kappen tegelijk omhoog houdt.

  De Moooi Set up shade vloerlamp is verkrijgbaar in drie formaten. De Set up shade 5 is een stapel van vijf lampenkappen met een hoogte van 67 centimeter en een diameter van 20 centimeter. Deze maat heeft een E14-fitting en een zwart snoer dat 200 centimeter lang is. Set up shade 6 komt met zes lampenkappen en een hoogte van 116 centimeter en een diameter van 30 centimeter. De maat Set up shade 7 bestaat ui zeven lampenkappen, met een totale hoogte van 180 centimeter en een diameter van 40 centimeter. Maten Set up shade 6 en 7 hebben beide een E27-fitting en een zwart snoer met een lengte van 250 centimeter. De vloerlamp is gemaakt van kunststof op een metalen frame, de kleur is wit.

  Zoek je naast de Set up shade vloerlamp van Moooi een andere vloerlamp van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Moooi. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Set up shade vloerlamp, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Metaal, PVC (kunststof)
  Lichtrichting Alle richtingen
  Bediening Aan-/uitschakelaar op snoer
  Dimbaar Nee
  Lichtbron Niet meegeleverd
  Aanbevolen lichtbron 5: 1 x max 40w E14
  6: 1 x max 60W E27
  7: 1 x max 60W E27
  Garantie Ja
  Merk Moooi
  Productsoort (filter) Moooi Lampen, Moooi Verlichting, Moooi vloerlampen
  Bijlagen Productinformatie
  Herkomst Nederland
  Ontwerper Marcel Wanders

  Sfeerafbeeldingen

  Moooi Set up shade vloerlamp
  Moooi Set up shade vloerlamp
  Moooi Set up shade vloerlamp

  Klantenreviews

  Wat vindt u van dit product? Plaats een beoordeling!

  Ontzettend leuke lamp, krijg veel reacties
  Nate 12 mei 2015
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven