Mr Maria lampen

Mr Maria ken je misschien nog niet, want het kan zijn dat je Nijntje alleen uit de boekjes kent. Dat is vanaf nu verleden tijd. Je kunt Nijntje tegenwoordig aanraken en ze geeft zelfs licht. Mr Maria heeft Nijntje tot leven gebracht in de vorm van een lamp. Het ontwerpersduo van Mr Maria - Jannes Hak en Lennart Bosker - besloot in 2006 samen te werken. Het is hun droom om de wereld van iets moois te voorzien. Ze hebben drie lampen van Nijntje ontworpen. De kleinste Nijntje tafellamp is 50 centimeter hoog en past overal in de kinderkamer, zelfs op het nachtkastje. Dan is er de Nijntje tafellamp groot van 80 centimeter. Met haar zachte licht past ze de hele nacht op je kindje. Tenslotte is er ook de Nijntjes Droom hanglamp. Voor welke lamp je ook kiest, je maakt een echt Nijntje liefhebber helemaal blij met een van deze items. 

Flinders is dealer van

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Mr Maria: hoe het ooit begon

Mr Maria is ooit opgestart door Jannes Hak en Lennart Bosker op een donker zolderkamertje in hartje Amsterdam. Dé stad om inspiratie op te doen voor nieuwe ontwerpen. Gelukkig was daar Nijntje. De creatie van deze lamp verlichtte deze donkere ruimte. Dit was het begin van een fraaie lampenserie met verschillende figuurtjes. Een lampenserie die een magische wereld creëert en die graag een glimlach tevoorschijn haalt op ieders gezicht. Met passie brengen zij door de jaren lampen op de markt waar je vrolijk van wordt. Ze voelen zich thuis in elke ruimte en zijn zowel voor volwassenen als jongeren een lust voor het oog. Alle lampen van Mr Maria worden in eigen land gemaakt. Wil jij ook een lamp van eigen bodem?

Lampen in speelse vormen

Met deze vrolijke lampen vul je de meisjeskamer en jongenskamer op een leuke manier. Die glimlach komt direct tevoorschijn op het gezicht van je kind, buurmeisje of neefje. Alle Nijntje lampen zijn gemaakt van polyethyleen, zijn onbreekbaar en zijn recyclebaar. Niet onbelangrijk: ze zijn hartstikke milieuvriendelijk. Overal aan gedacht dus. Alle Nijntje lampen worden geleverd met spaarlamp. Naast Nijntje zijn er meer mooie ontwerpen op de markt gebracht door designlabel Mr Maria. We hebben het dan over de Kokeshi tafellamp, de Anana tafellamp en de Nanuk tafellamp. De vele dieren maken de keuze reuze. Voor zowel jongens als meisjes zit er iets leuks tussen. Laat je kind heerlijk inslapen met een tafellamp van Mr Maria.

Mr Maria bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Mr Maria. Dat betekent dat wij alle producten van Mr Maria kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Mr Maria en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Mr Maria veilig en vertrouwd online bestelt. Wij leveren bovendien gratis in de Benelux. 

Productsoort
Prijs
>>
<<
    €
Update
Kleur
Naar boven