Sorteren op

1-1 van 1 producten

Mr Maria: hoe het ooit begon

Mr Maria is ooit opgestart door Jannes Hak en Lennart Bosker op een donker zolderkamertje in hartje Amsterdam. Dé stad om inspiratie op te doen voor nieuwe ontwerpen. Gelukkig was daar Nijntje. De creatie van deze lamp verlichtte deze donkere ruimte. Dit was het begin van een fraaie lampenserie met verschillende figuurtjes. Een lampenserie die een magische wereld creëert en die graag een glimlach tevoorschijn haalt op ieders gezicht. Met passie brengen zij door de jaren lampen op de markt waar je vrolijk van wordt. Ze voelen zich thuis in elke ruimte en zijn zowel voor volwassenen als jongeren een lust voor het oog. Alle lampen van Mr Maria worden in Nederland gemaakt. De lamp is kindvriendelijk, USB oplaadbaar en hierdoor kan hij mee op alle avonturen van je kind. Voor welke Mr Maria lamp ga jij?

Voor welke Mr Maria lamp ga jij?

Met deze vrolijke lampen vul je de meisjeskamer en jongenskamer op een leuke manier aan. Die glimlach komt direct tevoorschijn op het gezicht van je kind, buurmeisje of neefje. Alle lampen in welke vorm dan ook zijn gemaakt van polyethyleen, zijn onbreekbaar en zijn recyclebaar. Niet onbelangrijk: ze zijn hartstikke milieuvriendelijk. Overal aan gedacht dus. Alle Nijntje lampen worden geleverd met spaarlamp. Naast de Mr Maria Nijntje lamp zijn er meer mooie ontwerpen op de markt gebracht door designlabel Mr Maria. We hebben het dan over Mr Maria Boris en Mr Maria Snuffie. Of wat dacht je van de Mr Maria leeuw en de Mr Maria smiley lamp? De vele dieren maken de keuze reuze. Voor zowel jongens als meisjes zit er iets leuks tussen. Laat je kind heerlijk inslapen met een van Mr Maria vriendjes. Of wat dacht je van de Mr Maria Snuffie kinderstoel? Deze stoel in de vorm van een Snuffie is niet alleen een goede stoel, hij is ook nog eens de beste speelkameraad die je je kan wensen.

Mr Maria bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Mr Maria. Dat betekent dat wij alle producten van Mr Maria kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Mr Maria en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Mr Maria veilig en vertrouwd online bestelt.

Mr Maria
Filters
Geschikt voor