Ferm Living Mr. Small Robot kussen 40x22
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen wij helaas niet meer leveren, maar waarschijnlijk kunnen wij u een leuk alternatief bieden. Neem gerust contact op met klantadvies, op 03 80 83 705 of via info@flinders.be, of kijk even rond en ontdek de rest van ons verrassend aanbod.

Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Ferm Living Mr. Small Robot kussen 40x22

Omschrijving

Het kussen Mr. Small Robot is ontworpen voor het merk Ferm Living.

Mr. Small Robot zit vol energie, net als jouw kinderen. Als de kleine druktemakers moe zijn en ze even moeten opladen, ligt hij al op ze te wachten om ze in slaap te sussen. Hij vormt een perfect paar met zijn grote broer Mr. Large Robot en is helemaal leuk in combinatie met de andere producten met robot-print van Ferm Living, zoals de dekbedhoes en het behang.

Het Mr. Small Robot kussen van Ferm Living is gemaakt van 100% biologisch katoen en wordt geleverd inclusief polyester vulling. Dit kussen heeft een breedte van 22 centimeter en een hoogte van 40 centimeter. De print is met de hand gemaakt. Het kussen is alleen geschikt voor binnen en er zit een garantie op van 1 jaar.

Zoek je naast de Mr. Small Robot kussen kinderkamer van Ferm Living een andere kussen van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Mr. Small Robot kussen kinderkamer, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

Afmetingen (l) 40 x (b) 22 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Katoen
Garantie 1 jaar
Merk Ferm Living
Productsoort (filter) Ferm Living kinderkussens, Ferm Living kussen, Ferm Living accessoires
Herkomst Denemarken
Opmerking Inclusief vulling.

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Mr. Small Robot kussen 40x22
Ferm Living Mr. Small Robot kussen 40x22
Ferm Living Mr. Small Robot kussen 40x22
Ferm Living Mr. Small Robot kussen 40x22
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven