Naar boven

Flinders is dealer van

Müller & metaal

Müller heeft naam gemaakt als dé metaalspecialist op het gebied van designmeubels. De Duitse producent werd in 1996 opgericht in het plaatsje Augsburg, ten westen van München. Omdat de producten van Müller nog steeds in de fabriek daar worden gemaakt, zijn deze allemaal voorzien van het label ‘Made in Germany’. De ontwerpers van Müller ontlenen hun inspiratie aan het materiaal waar zij altijd mee werken: metaal. Niet alleen weten zij als geen ander hoe ze metaal het best kunnen afwerken, maar ook welke mogelijkheden je ermee hebt op het gebied van design. Bovendien gaan de meubels van Müller een leven lang mee dankzij dit materiaal. Kortom, Müller en metaal zijn onafscheidelijk.

Thuis en op het werk

Omdat alle meubels van Müller van metaal worden gemaakt, hebben zij standaard een strakke of industriële uitstraling. Toch kun je de Müller meubels in oneindig veel ruimtes plaatsen. Zij hebben namelijk de perfecte balans gevonden tussen moderne, commerciële producten voor op kantoor enerzijds en unieke, stijlvolle items voor thuis anderzijds. Zoek je bijvoorbeeld een exclusief bureau voor op de werkplek, dan is het TB 228-3 bureau uit de ‘Classic Line’ een fantastische aankoop. Dit elegante, solide en praktische bureau is ongevoelig voor trends: het ontwerp valt keer op keer weer in de smaak. Zo zie je maar weer dat Müller meubels ook perfect in huis passen.

Mijn Müller meubel

Bij Flinders heb je keuze uit meer dan 25 producten van Müller. Maar dat is nog niet alles! Als je eenmaal een meubel hebt uitgekozen, kun je vervolgens de kleur gaan bepalen. En dat is nog best lastig, want je mag kiezen uit alle RAL kleuren die er bestaan. Dit geldt echt voor alle dressoirs, kasten en vitrinekasten. Heb je bijvoorbeeld interesse in het SB 123 dressoir? Dan kun je deze bestellen met zwartgelakte deuren en witgelakte lades. Of andersom! En wie graag een accentkleur toevoegt aan zijn interieur, bestelt een marineblauwe of knalrode SB 422-2 vitrinekast. In het geval van een Müller bureau kun je nog meer variatie aanbrengen door het tafelblad in een andere kleur dan het onderstel te kiezen. Oneindig veel mogelijkheden, dus!

De Müller Mobile Line

Zoals gezegd gaan Müller meubels een leven lang mee. Dat is natuurlijk fantastisch, maar hoe breng je dan af en toe variatie aan in het interieur? Ook daar heeft Müller iets op bedacht: de ‘Mobile Line’. De bijzettafels, trolleys en dressoirs uit deze collectie zijn allen voorzien van wieltjes. Zo kun je het ene moment van je Müller RW 109 bijzettafel genieten in de woonkamer en verplaats je hem het andere moment naar de studeerkamer. Dit geeft iedere ruimte steeds weer een andere touch. Dat geldt net zo goed voor het Müller V 44 bureau. Dat komt helemaal mooi uit, want dit meubel heeft een speciale gleuf voor tijdschriften. Zo neem je je favoriete blad gewoon met je mee van de ene naar de andere kant van de bank!

Müller bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Müller. Dat betekent dat wij alle meubels van Müller kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Müller en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Müller. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw producten veilig en vertrouwd online bestelt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Müller gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.