Muun design bedden | Grote collectie meubelen | FLINDERS

Muun

Muun is een Duits designmerk dat jouw slaapkamer graag in het zonnetje zet. Zo haal je met de bedden, matrassen, kussens of dekbedden een knap stukje comfort naar je slaapkamer waardoor je gegarandeerd een goede nachtrust tegemoet gaat. En dat elke dag weer. Niet voor niets een plek waar je veel tijd doorbrengt in je leven. De designbedden van Muun zijn bijvoorbeeld in verschillende kleuren verkrijgbaar waardoor er vast een optie bij zit die jij mooi vindt. Roze, wit en antraciet behoren tot de mogelijkheden. De andere onderdelen van een bed zijn ook in diverse kleurtjes verkrijgbaar. Zo laten ze je bij Muun lekker vrij om te beslissen wat jij mooi vindt en in je slaapkamer wilt hebben. Kan jouw slaapkamer wel een opfrisbeurt gebruiken? Bekijk dan het complete assortiment slaapkamerdesign van Muun.

Flinders is dealer van

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van Muun

Het Duitse Muun staat bekend om goed en betaalbaar slaapkamerdesign. Het team achter Muun stelt slaapkamerdesign op maat hoog in het vaandel. Van matrassen tot dekbedden. Zo kun je voor elk onderdeel van je bed een product aanschaffen dat voldoet aan jouw eisen. Een matras kun je bijvoorbeeld verstellen waardoor die jou het comfort geeft dat bij je past. Ze zeggen bij Muun dan ook niet voor niets dat je comfort niet kunt standaardiseren en dat weten zij als geen ander. Door fantastisch design te combineren met hoogwaardige materialen kom je tot een assortiment waar je vast heel blij van wordt. Muun is een designmerk dat graag met je meedenkt en daarom is het stukje personalisatie van groot belang. 

Designbedden van Muun

Het belangrijkste onderdeel van je slaapkamer is toch wel een bed. Zo’n designbed van Muun voldoet hoogstwaarschijnlijk aan al je eisen. Het zijn minimalistische ontwerpen die zich hierdoor in elke slaapruimte wel thuis voelen. Los daarvan garanderen ze jou ook van maximaal comfort door de subtiele vormgeving. Dit design zorgt ervoor dat het een stevig frame is dat niet veel weegt. Zodra je op het matras gaat liggen, lijkt het net alsof je erin zweeft. Je kunt ervoor kiezen om een bed met of zonder hoofdbord aan te schaffen. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat. Een bed van Muun kun je ook in hoogte verschillen en alle matrassen zijn hiervoor geschikt. Los daarvan heb je ook de keuze uit verschillende kleuren. Zo heb je zelf in de hand wat voor soort designbed je in huis haalt en hoe je deze vormgeeft. 

Muun bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muun. Dat betekent dat wij alle producten van Muun kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt. Wij leveren bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven