Muuto Around Coffee Table

De Muuto Around Coffee collectie bestaat uit een stel salontafels die goed van pas komen in je woning. Door het toegankelijke, minimalistische design vinden de salontafels hun weg eigenlijk in elk(e) ruimte en soort interieur. De Muuto Around Coffee salontafel 45 is daar een mooi voorbeeld van. Dit is de kleinste van het stel, maar dat maakt hem er niet minder mooi om. De salontafel is verkrijgbaar in zowel vrolijke als neutrale kleuren. Kleur of geen kleur, deze salontafel straalt toch wel. Geef hem een plekje voor je bank, zet er een vaas met bloemen op en het plaatje is compleet. Maak je graag kennis met meer salontafels uit deze collectie? Bekijk dan de gehele collectie.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Muuto: hoe het ooit begon

Het ontwerpersduo Peter Bonnén en Kristian Byrge besloot in 2006 om het Deense designlabel Muuto te starten. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ‘Muutos’ betekent ‘nieuw perspectief’. Dat laat ook direct zien dat de ontwerpers van Muuto constant bezig zijn met het ontwerpen van creatief, innoverend en avontuurlijk design. Het ontwerpersteam van Muuto bestaat uit een gevarieerd gezelschap van gerenommeerde ontwerpers tot jonge, talentvolle ontwerpers. Door deze mix ontstaan er totaal verschillende en verrassende ontwerpen die toch de visie van Muuto ondersteunen. Elk jaar laat Muuto je weer kennismaken met een nieuwe collectie producten die je interieur absoluut naar een hoger plan tillen.

Een Muuto Around Coffee Table voor ieder interieur

Door het design van deze salontafels, passen ze zich heel eenvoudig aan de omgeving aan. Dat betekent dat de Muuto Around Coffee salontafel large 72 zich al gauw thuis voelt in jouw thuisbasis. Deze salontafel heeft een hoogte van 37,5 centimeter en een diameter van 72 centimeter. Genoeg ruimte om je favoriete woonaccessoires te laten zien of simpelweg wat eten en drinken neer te zetten. De Muuto Around Coffee salontafel XL 95 is de grootste van het stel met een diameter van maar liefst 96 centimeter. Je maakt het nog gezelliger in huis als je de verschillende salontafels bij elkaar zet. Door de verschillende hoogtes en diameters geef je je woning een speelse twist. We stellen je ook graag voor aan de andere salontafels van Muuto.

Muuto Around Coffee bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij alle producten uit de Muuto Around Coffee collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.