Naar boven

Muuto Compose

De Muuto Compose collectie bestaat uit een serie banken die de perfecte balans tussen esthetiek en comfort belichamen. Dit was ook precies het uitgangspunt toen ontwerpers Anderssen en Voll begonnen aan het ontwerp van deze banken. De strakke belijning van de banken geeft de banken een minimalistisch uiterlijk, dat nog eens benadrukt wordt door de simpele poten onder dit bankstel. Ondanks het minimalistische uiterlijk nodigt het grote zitoppervlak van de banken nog steeds erg uit om er lekker een middagje of avondje in weg te zakken. En dat terwijl de wat lagere leuningen aan de zijkant van de bank ervoor zorgen dat hij niet te overheersend wordt in de ruimte. Ben je al nieuwsgierig hoe de banken uit deze collectie eruitzien? Ontdek ze allemaal! 

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Over Muuto

Muuto is een relatief jong designlabel, want het is pas opgericht in 2007. Muuto sluit wat betreft stijl en visie mooi aan bij de alom bekende stroming van het Scandinavische design. Deze wordt gekenmerkt door een focus op esthetiek, functionaliteit en echt vakmanschap. Een combinatie van die factoren leidt tot pure meubels, die zonder in te leveren op gebruiksgemak toch in staat zijn om jouw interieur ineens een stuk mooier te maken, zonder daarbij alle aandacht op te eisen. Dat doen ze echter wel op hun eigen manier. Muuto zoekt altijd naar nieuwe materialen, technieken en is een groot supporter van nieuw designtalent. Zo laat Muuto toch een heel eigen visie op het Scandinavische design zien. ‘Muuto’ betekent dan ook niets minder dan ‘een nieuw perspectief’. Ben jij benieuwd of Muuto jouw perspectief op je eigen interieur kan veranderen? Neem dan ook eens een kijkje bij de andere banken van Muuto.

Precies jouw bank

De Muuto Compose collectie biedt jou talloze mogelijkheden. Om te beginnen kun je zelf het formaat van de Compose bank kiezen. Ga voor de knusse Compose bank tweezitter of neem meer de ruimte in de Compose bank driezitter. Wat betreft de poten is er de keuze tussen naturel eiken of zwart gelakt. Daarnaast kun je ook de kleur en soort stof van jouw toekomstige bank zelf bepalen. Ga voor bekleding met het duurzame Kvadrat Hallingdal 65, of kies ervoor om jouw bank een rustieke uitstraling te geven door hem te bekleden met Kvadrat Canvas. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, zodat jij altijd jouw perfecte bank in huis kunt halen.

Muuto Compose bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij alle producten uit de Muuto Compose collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.