Actie: -20% op alles van Muuto

Je ontvangt nu 20% korting op alle producten van Muuto. De actie geldt t/m 28 november.

Muuto Design

Het Deense duo Peter Bonnén en Kristian Byrge richtte in 2006 het designlabel Muuto op. De naam van het merk is ontleend aan het Fins, waar 'Muutos'; zoveel betekent als 'nieuw perspectief'. De beide heren hebben namelijk de ambitie om de Scandinavische designwereld een nieuwe impuls te geven. Hun ontwerpen zijn dan ook avontuurlijk en vernieuwend. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten Scandinavië; dan ook op de kaart als het gaat om design meubelen. Onder de vlag van Muuto bieden zij jonge Scandinavische ontwerpers de kans om in alle vrijheid nieuwe designs te ontwikkelen. Muuto werkt daarnaast samen met gerenommeerde ontwerpers uit Scandinavië, zoals Norway Says, Louise Campbell, Form Us With Love en Harri Koskinen. Ieder jaar komen nieuwe ontwerpen op de markt waardoor de collectie meer en meer volwassen wordt. De collectie van Muuto bestaat uit speelse en natuurlijke ontwerpen, zoals de Muuto dressoirs.

Beleef de langste dag met een Muuto dressoir

Elk Muuto dressoir is geïnspireerd op het natuurlijke licht van Scandinavië. Met het lichte eikenhout van de dressoirs lijkt het of iedere dag de langste dag is. Of het nou zomer of winter is. Maar ook de speelse lades van de dressoirs van Muuto zorgen voor een prachtige lichtinval. Ze hebben namelijk ieder een andere dikte en de lades buigen aan de randen licht naar buiten. Resultaat: een prachtig spel van licht en schaduw dat je doet denken aan de Scandinavische natuur. Neem de Muuto Reflect sideboard dressoir. Zoals de naam al zegt, reflecteert ook dit dressoir het licht. Daarnaast is dit dressoir niet alleen mooi in je woon- of slaapkamer, maar ook als sideboard in de hal. Op zoek naar een tikkeltje meer industrieel? Dan is de Muuto Enfold Low dressoir jouw perfecte match. Er worden namelijk warme en koude materialen met elkaar gecombineerd. Het massieve hout wordt gecombineerd met gelakt staal waardoor het dressoir een unieke expressie krijg. Heb je maar weinig ruimte in je woonkamer, maar wil je toch veel opbergen? Dan is Muuto Enfold Tall dressoir van Muuto misschien wat voor jou. De kast is namelijk smal, maar ook hoog.

Muuto dressoir bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij elk Muuto dressoir kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Muuto dressoir en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Muuto dressoir, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.