Muuto haken

De haken van Muuto zijn niet alleen praktisch, maar geven je kamer ook een vrolijk en speels effect.  Zoek je een leuke manier om je hal van een praktisch opbergsysteem te voorzien? Dan zijn de haken van Muuto The Dots absoluut iets voor jou. Deze Muuto haken zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren, zodat je eindeloos kunt variëren. Kies bijvoorbeeld voor de Muuto The Dots haak 5 stuks. In dit pakket zitten drie kleine haken met een diameter van 9 centimeter, een medium haak met een diameter van 13 centimeter en een grote haak met een diameter van 17 centimeter. Deze set Muuto haken is verkrijgbaar in naturel eikenhout of zwartgelakt essenhout. Haal de stylist in jezelf naar boven en bepaal waar jij deze leuke haken aan de muur gaat hangen!

Sorteren op

1-9 van 9 producten

Designlabel Muuto

Het Deense duo Peter Bonnén en Kristian Byrge richtte in 2006 het designlabel Muuto op. De naam van het merk is ontleend aan het Fins, waar ‘Muutos’ zoveel betekent als ‘nieuw perspectief’. De beide heren hebben namelijk de ambitie om de Scandinavische designwereld een nieuwe impuls te geven. Hun ontwerpen zijn dan ook avontuurlijk en vernieuwend. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten Scandinavië dan ook op de kaart als het gaat om design meubelen. Onder de vlag van Muuto bieden zij jonge Scandinavische ontwerpers de kans om in alle vrijheid nieuwe designs te ontwikkelen. Muuto werkt daarnaast samen met gerenommeerde ontwerpers uit Scandinavië, zoals Norway Says, Louise Campbell, Form Us With Love en Harri Koskinen. Ieder jaar komen nieuwe ontwerpen op de markt waardoor de collectie meer en meer volwassen wordt. De collectie van Muuto bestaat uit speelse en kleurrijke ontwerpen, zoals de Muuto haken.

Dot dot dot

‘Er was eens…’ Elk goed verhaal begint met drie puntjes. Dat moeten designers Tveit & Tornøe ook gedacht hebben bij het ontwerpen van de haken uit de Muuto The Dots serie. Maak je eigen verhaal op de wand met behulp van de Muuto haken. Wordt het een verhaal in dezelfde kleur, bijvoorbeeld in dusty pink? En ga je voor één formaat haak of voor verschillende afmetingen? De Muuto haken zijn in drie formaten beschikbaar: The Dots haak small is 9 centimeter breed, The Dots haak medium 13 centimeter en The Dots haak large 17 centimeter. Speel met kleur en afmetingen, en voor je het weet is je verhaal - en je kunstige kapstok - af. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is lang en gelukkig leven.

Muuto haken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Muuto. Dat betekent dat wij elke Muuto haak kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke haak van Muuto en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Muuto haak, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Muuto haken gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven