Naar boven

Designlabel Muuto

Het Deense duo Peter Bonnén en Kristian Byrge richtte in 2006 het designlabel Muuto op. De naam van het merk is ontleend aan het Fins, waar ‘Muutos’ zoveel betekent als ‘nieuw perspectief’;. De beide heren hebben namelijk de ambitie om de Scandinavische designwereld een nieuwe impuls te geven. Hun ontwerpen zijn dan ook avontuurlijk en vernieuwend. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten Scandinavië; dan ook op de kaart als het gaat om design meubelen. Onder de vlag van Muuto bieden zij jonge Scandinavische ontwerpers de kans om in alle vrijheid nieuwe designs te ontwikkelen. Muuto werkt daarnaast samen met gerenommeerde ontwerpers uit Scandinavië. Ieder jaar komen nieuwe ontwerpen op de markt waardoor de collectie meer en meer volwassen wordt. De collectie van Muuto bestaat uit speelse en kleurrijke ontwerpen, zoals de Muuto Dots en de Muuto Attach.

Dot dot dot

‘Er was eens…’ Elk goed verhaal begint met drie puntjes. Dat moeten designers veit & Tornøe ook gedacht hebben bij het ontwerpen van de wandhaken uit de Muuto The Dots serie. Één Muuto Dot is natuurlijk ook maar zo alleen en The Dots komen het beste tot hun recht als ze gecombineerd worden met andere Dots wandhaken. Maak je eigen verhaal op de wand met behulp van de Muuto wandhaken. Wordt het een verhaal in dezelfde kleur, bijvoorbeeld zwart of hout of ga je liever voor een trendkleur zoals Mustard. En ga je voor één formaat haak of voor verschillende afmetingen? De Muuto wandhaken zijn namelijk maar liefst in drie formaten beschikbaar: Muuto Dots small is 9 centimeter breed, de Muuto Dots medium 13 centimeter en Muuto Dots large 17 centimeter. Speel met kleur en afmetingen, en voor je het weet is je verhaal - en je kunstige kapstok - af. Met de bijgeleverde schroefjes zitten The Dots binnen no time op je muur. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is lang en gelukkig leven.

Muuto wandhaken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Muuto. Dat betekent dat wij elke Muuto wandhaak kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke wandhaak van Muuto en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Muuto wandhaak, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Muuto haken gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.