Muuto karaffen

Een Muuto karaf is alles behalve standaard. Als je denkt aan een karaf, denk je waarschijnlijk aan de glazen sierflessen zonder hendel, met een open bovenkant. Je denkt waarschijnlijk niet aan een karaf met een dop, of met een bijzondere vorm. Toch zijn dat de Muuto karaffen in een notendop: anders dan je had verwacht. Het resultaat is dan ook een serie verbluffende, unieke ontwerpen. Je hoeft een Muuto karaf niet eens te gebruiken om water uit te schenken. Op zichzelf zijn de karaffen namelijk echte designobjecten. Neem de Muuto Corky karaf. Het design van deze karaf is geïnspireerd op de oervorm van de fles en is daarom ook voorzien van een flinke kurk als dop. De karaf ziet er, door zijn oversized vorm, lekker eigenzinnig uit. Precies wat je van een Muuto karaf verwacht.

Actie: -20% op de vazen van Muuto

Je ontvangt nu 20% korting op de vazen van Muuto. De actie geldt t/m 31 mei.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Scandinavisch Muuto

Het Deense duo Peter Bonnén en Kristian Byrge richtte in 2006 het designlabel Muuto op. De naam van het merk is ontleend aan het Fins, waar ‘Muutos’ zoveel betekent als ‘nieuw perspectief’. De beide heren hebben namelijk de ambitie om de Scandinavische designwereld een nieuwe impuls te geven. Hun ontwerpen zijn dan ook avontuurlijk en vernieuwend. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten Scandinavië; dan ook op de kaart als het gaat om design meubelen. Onder de vlag van Muuto bieden zij daarnaast jonge Scandinavische ontwerpers de kans om in alle vrijheid nieuwe designs te ontwikkelen. Muuto werkt daarnaast samen met gerenommeerde ontwerpers uit Scandinavië, zoals Norway Says, Louise Campbell, Form Us With Love en Harri Koskinen. Ieder jaar komen nieuwe ontwerpen op de markt waardoor de collectie meer en meer volwassen wordt. De collectie van Muuto bestaat uit speelse en eigenzinnige ontwerpen, zoals de Muuto karaffen.

De eigenwijze Muuto karaf

Naast de eigenzinnige Muuto karaf met de oversized kurk, is er nog een karaf die zijn eigen weg gaat. De Muuto Tub Jug karaf is uniek in zijn soort. Het hedendaagse ontwerp is niet alleen ontzettend kunstzinnig maar vooral ook erg functioneel. Doordat de schenktuit zich aan de zijkant van de fles bevind en het handvat bovenop, is het nu nog makkelijker geworden om drinken in te schenken. Het ontwerp van BL119 is door zijn stijlvolle ontwerp ook prachtig als decoratief object. Deze karaf is in drie tijdloze kleuren verkrijgbaar. In zijn eentje, maar ook gecombineerd met meerdere karaffen van Muuto. Kortom, een Muuto karaf is dé aanvulling op je servies. Proost!

Muuto karaf bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Muuto. Dat betekent dat wij elke Muuto karaf kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke karaf van Muuto en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Muuto karaf, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.