Naar boven

Muuto loungestoelen

Elk van onze Muuto loungestoelen zijn ultieme blikvangers voor je interieur. De strakke lijnen worden afgewisseld met afgeronde vormen, wat zorgt voor een bijzondere combinatie. De Muuto loungestoelen zijn niet alleen mooi om te zien, maar zijn, hoe kan het ook anders, zeer geschikt voor loungen. Bovendien kun je bij de loungestoelen van Muuto kiezen uit verschillende kleuren en vormen. Neem de Muuto Raw loungestoel, die ontworpen is door Jens Fager. De stoel is verkrijgbaar in kleuren als klassiek donkergrijs en trendy geel. Daarnaast is deze loungestoel van Muuto met de hand uit het juiste hout gesneden. De rauwe stoel is met zijn fijne armleuningen robuust en elegant tegelijk. Perfect als je van rauw én klassiek houdt. Bekijk het hele assortiment Muuto loungestoelen bij Flinders.

Mooi van Muuto

Het relatief jonge merk Muuto heeft het in korte tijd ver geschopt in de designbranche. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten met dit Deense merk Scandinavië op de kaart als het gaat om designmeubelen. Onder de vlag van Muuto bieden zij jonge Scandinavische designers de kans om in alle vrijheid nieuwe ontwerpen op de markt te brengen. De eerste designs zijn inmiddels gelanceerd door topontwerpers als Norway Says, Harri Koskinen, Form Us With Love en Louise Campbell. Muuto timmert ondertussen hard aan de weg. Ieder jaar worden er nieuwe ontwerpen gelanceerd waardoor de collectie meer en meer volwassen wordt. Zo kwamen er in 2012 twee belangrijke ontwerpen bij: de Nerd productfamilie en Visu serie. Inmiddels vormen zij de hoeksteen van de stoelencollectie van Muuto.

Visu loungestoelen van Muuto

In de collectie Muuto loungestoelen vind je ook stoelen uit de Visu familie, ontworpen door Mika Tolvanen. De Muuto Visu loungestoel hout bijvoorbeeld. Misschien ziet deze loungestoel van Muuto er wat Spartaans uit, toch is het best vol te houden met hem. Vertel het niet verder, maar deze stoel zit eigenlijk erg lekker. De stoel zit er zelf in ieder geval al breeduit klaar voor. Zijn rechte lijnen zijn een beetje afgerond voor een zachte uitstraling, terwijl de brede poten zorgen voor comfortabele ondersteuning. De stoel is gemaakt van gelakt houtfineer, en is verkrijgbaar in de kleuren grijs, groen, rood, natuurlijk eiken, zwart en lichtgroen. Je maakt de stoel makkelijk schoon door deze af te nemen met een vochtige doek. Is deze houten lounger iets te spartaans voor jou? Kijk dan eens naar de Muuto Visu gestoffeerde loungestoel. Deze stoffen Visu loungestoel van Muuto is de opgepimpte versie van de houten uitvoering. Zijn strakke uiterlijk met afgeronde lijnen doet genoeg stof opwaaien om het over hem te hebben. Dus ga er eens lekker voor of op zitten. De Visu loungestoel gestoffeerd is standaard leverbaar in verschillende varianten: lichtgrijs, roze, zwart en blauw. Genoeg keuze dus met de Muuto loungestoelen!

Muuto loungestoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij alle Muuto loungestoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Muuto loungestoel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Muuto loungestoel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.