Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Scandinavisch Muuto

Het Deense duo Peter Bonnén en Kristian Byrge richtte in 2006 het designlabel Muuto op. De naam van het merk is ontleend aan het Fins, waar ’Muutos’; zoveel betekent als ‘nieuw perspectief’;. De beide heren hebben namelijk de ambitie om de Scandinavische designwereld een nieuwe impuls te geven. Hun ontwerpen zijn dan ook avontuurlijk en vernieuwend. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten Scandinavië; dan ook op de kaart als het gaat om designmeubelen. Onder de vlag van Muuto bieden zij daarnaast jonge Scandinavische ontwerpers de kans om in alle vrijheid nieuwe designs te ontwikkelen. Muuto werkt daarnaast samen met gerenommeerde ontwerpers uit Scandinavië;, zoals Norway Says, Louise Campbell, Form Us With Love en Harri Koskinen. Ieder jaar komen nieuwe ontwerpen op de markt waardoor de collectie meer en meer volwassen wordt. De collectie van Muuto bestaat uit speelse en eigenzinnige ontwerpen, zoals de Muuto onderzetters.

Combineer je Muuto onderzetters

Naast de kleine onderzetter van Muuto is er ook een grotere versie: de Muuto Groove Trivet onderzetter large. Het marmer steekt mooi af tegen houten eettafels. Dus, ook als er geen hete pannen op tafel staan mag deze onderzetter blijven liggen. Hij wordt zelfs nog mooier als je hem combineert met de kleine versie en met andere kleuren. Zo krijg je een stylish en speels effect op je tafel. De grote Muuto onderzetter is, net als de kleine versie, van marmer en verkrijgbaar in drie kleuren: klassiek wit, chique grijs en trendy groen. Daarnaast heeft hij een diameter van 21,5 centimeter en een hoogte van 2 centimeter. Door het gebruik van natuurlijke materialen kunnen er kleine onregelmatigheden in de structuur voorkomen. Elk exemplaar uit de collectie Muuto onderzetters is dus uniek!

Muuto onderzetters bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij alle Muuto onderzetters kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke onderzetter van Muuto en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.