Muuto Ply vloerkleed

Een tapijt kan je woonkamer soms net wat meer sfeer en warmte geven. De collectie Muuto Ply tapijten speelt prima in op de behoefte aan een gezellige woonkamer. Laten we klein beginnen. Het Muuto Ply tapijt 85x140 ;is daar een mooi voorbeeld van. Van grijs tot geel en van roze tot wit. Dit zijn enkele kleuren waar je voor kunt kiezen. Heb je al eens goed gekeken naar dit tapijt? De bekende, Scandinavische ontwerpster Margrethe Odgaard is verantwoordelijk voor de fraaie, elegante tapijten uit deze collectie. Zij heeft er alles aan gedaan om de tapijten indruk op je te laten maken en dat is aardig gelukt. Elk uiteinde van het tapijt heeft een klein 'staartje' die het verhaal van eeuwenoude weeftradities vertelt. Wil je meer tapijten uit deze collectie bewonderen? Ga maar snel kijken!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Muuto: hoe het ooit begon

Creatief, avontuurlijk en innoverend design uit Denemarken. Deze kenmerken omschrijven perfect waar Muuto voor staat. 'Muutos' betekent 'nieuw perspectief' en ondersteunt perfect de visie van ontwerpersduo Peter Bonnén en Kristian Byrge. Dit Deense designlabel timmert al sinds 2006 aan de weg en met succes. De ontwerpers van Muuto hebben de ambitie om de Scandinavische designwereld op zijn kop te zetten met ontwerpen die je interieur duidelijk naar een hoger plan tillen. De oprichters van Muuto zijn continu op zoek naar nieuwe, creatieve ideeën. Niet voor niets dat jonge, talentvolle ontwerpers de kans krijgen om voor dit merk te werken. Een logisch gevolg hierop is de nieuwe collectie van Muuto die elk jaar weer verschijnt. Louise Campbell en Form Us With Love zijn ontwerpers die hun naam hebben gekoppeld aan Muuto.

Stijlvolle Muuto Ply tapijten

Heb je al een tapijt op het oog? Het is in elk geval belangrijk dat hij voldoet aan de eisen die jij voor ogen hebt. Let er vooral op dat hij past bij de grootte, stijl en kleur van de ruimte waar hij jou mag voorzien van comfort en warmte. De grootste van het stel is het ;Muuto Ply tapijt 200x300. Dit tapijt kan een grote woonkamer prima aan. Voor welk exemplaar je ook kiest, je krijgt hoe dan ook te maken met hoogwaardige kwaliteit. Zo hoef je je geen zorgen te maken als je gaat stofzuigen. Hij blijft eruitzien zoals je hem ooit hebt gekocht. Het is wel belangrijk dat wanneer er een vlek op je kleed komt, je deze meteen verwijderd met bruisend water. Het Muuto Ply tapijt 170x240 is het middelmaatje. Misschien kunnen de andere Muuto tapijtenje beïnvloeden bij de keuze voor een kleed.

Muuto Ply bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij alle producten uit de Muuto Ply collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.