Naar boven
Sorteren op

1-36 van 73 producten

Mooi van Muuto

Het relatief jonge merk Muuto heeft het in korte tijd ver geschopt in designbranche. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten met dit Deense merk Scandinavië op de kaart als het gaat om design meubelen. Onder de vlag van Muuto bieden zij jonge Scandinavische designers de kans om in alle vrijheid nieuwe ontwerpen op de markt te brengen. De eerste designs zijn inmiddels gelanceerd door topontwerpers als Norway Says, Harri Koskinen, Form Us With Love en Louise Campbell. Muuto timmert ondertussen hard aan de weg. Ieder jaar worden er nieuwe ontwerpen gelanceerd waardoor de collectie meer en meer volwassen wordt. Zo kwamen er in 2012 twee belangrijke ontwerpen bij: de Muuto Nerd productfamilie en Muuto Visu serie. Inmiddels vormen zij de hoeksteen van de stoelencollectie van Muuto.

Familie Fiber

De Muuto Fiber serie is een prachtige reeks eetkamerstoelen van het Deense duo Iskos-Berlin. Het is een mooi gevormde Muuto stoel waarbij elke lijn en elke ronding voor optimaal zitcomfort zorgen. De kuip is gemaakt van recyclebaar kunststof en houtvezels: vandaar de naam van deze serie. Om aan ieder zijn wensen te kunnen voldoen, wordt deze Muuto stoel in talloze opties aangeboden. Zo kun je kiezen uit vier verschillende onderstellen en is het mogelijk om de zitting te leveren in verschillende kleuren. Wil je nog iets extra’s voor je Muuto stoel? Laat hem dan bekleden met stof of leder. Het is overigens wel oppassen geblazen, want wie op deze Muuto stoel plaatsneemt, komt er liever nooit meer vanaf…

Meer moois van de Muuto stoel

Maar, Muuto heeft meer te bieden! Wij zijn bijvoorbeeld helemaal weg van de Muuto Cover stoel. Deze Muuto stoel is lekker breed, zodat je je er prima achter kunt verschuilen. Uiteraard kun je er ook heerlijk op zitten. Na drie jaar is het de ontwerper eindelijk gelukt om de fineer armleuningen zo te buigen als hij wilde. Het resultaat mag er wezen. Tot slot is ook de Muuto Workshop stoel een vermelding waard. Ook voor de Workshop stoel van Muuto geldt het bekende gezegde ‘less is more’. Geen bekleding met prints of opvallende kleuren, maar wel een mooi en stevig design die juist uitblinkt door zijn eenvoudigheid. Omdat het hout voor deze Muuto stoel met de hand is gesneden, is hij zowel robuust als elegant tegelijk.

Muuto stoel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij elke Muuto stoel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Muuto stoel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Muuto stoel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast stoelen heeft Muuto ook de mooiste banken, tafels, lampen en kasten.

Muuto