Muuto wandkasten

De Muuto wandkasten zijn een fraai stuk design voor aan de wand. De handige ontwerpen zijn zeer praktisch. Om ruimte te besparen, is het handig om je spullen goed geordend te houden. Maar waar heb je plek om dit te doen? Wandkasten zijn hier ideaal voor. Neem bijvoorbeeld de Mini Stacked 4 wandkast van Muuto. De losse kasten zijn makkelijk te plaatsen en nemen weinig ruimte in beslag. Toch blijft de kast heel stevig staan en hoef je niet bang te zijn dat het van de wand valt. Heel handig in wat kleinere ruimtes waar veel troep gemaakt kan worden. Zo vind je meteen je lievelingsboek terug zonder urenlang alles overhoop te halen. Bekijk het complete aanbod wandkasten en ontdek welke opties er zijn.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van Muuto

Het Deense designlabel Muuto is opgericht in 2006. De oprichters Peter en Kristian wilden met dit merk de mensen een klein lesje meegeven. Muuto betekent: nieuw perspectief. Dit is ook waar het om draait bij dit merk. Een frisse blik aan het Scandinavische design geven. Dit maakt Muuto mogelijk door jonge designers in alle vrijheid de kans te geven om producten te ontwerpen. Het merk is op internationaal niveau erg bekend om hun producten. De Mini Stacked 6 wandkast A is een creatief product. De verschillende losse vlakken kun je naast elkaar, onder of juist op elkaar plaatsen. De flexibele kast kun je inrichten zoals je wilt waardoor je als het ware zelf ook de ontwerper bent. Leef je uit!

Muuto wandkasten zijn eindeloos

De Muuto Stacked serie is ontworpen door de Belgische ontwerper Julien de Smedt. De serie wandkasten biedt vele opbergoplossingen met oneindige mogelijkheden. De hoogwaardige materialen zorgen voor een lange gebruiksduur. Erg handig als je toch de oude opstelling zat wordt. Kortom, met de Muuto wandkasten kun je alle kanten opgaan. Superleuk, want zo kun je een soort van je eigen wandkast ontwerpen door hem op te hangen op de manier zoals jij dat voor ogen hebt. Ga jij voor alles strak naast elkaar of kies je ervoor om ze schuin boven elkaar te hangen? De keuzes zijn eindeloos en dat maakt ze lekker flexibel.

Muuto wandkasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij alle Muuto wandkasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven