Flinders Project: Nederlandse Loterij

De Nederlandse Loterij staat voor zeven bekende kansspelen. We hebben het dan over Lotto, Lucky Day, Krasloten, Toto, Eurojackpot, Staatsloterij en Miljoenenspel. Om de inrichting van dit bedrijf een nieuwe look te geven, namen ze hiervoor contact op met ons. Flinders heeft een plan gemaakt voor de inrichting van de Nederlandse Loterij. In dit plan werd onder andere duidelijk dat elke verdieping een sport moest uitbeelden. Voor de uitvoering van dit plan zijn designproducten van Moooi, Foscarini, Normann Copenhagen, Luceplan en JSPR gebruikt.

Een fraai voorbeeld van het uitgewerkte plan is de Statistocrat van Moooi die je aan een basket doet denken. Een winnaarskamer mocht ook niet ontbreken. Deze moest extravagant zijn en dat werd gerealiseerd met de Raimond lampen van Moooi en de vloerkleden van Moooi Carpets. De kantine is voorzien van verlichting en de vergaderzalen hebben akoestische verlichting van Luceplan. Om het geheel helemaal af te maken, is er gekozen voor een eyecatcher van JSPR. 

 

Totale projectinrichting door Flinders Projects 

Flinders is de officiële dealer van meer dan 150 meubel- en verlichtingmerken uit Italië, Scandinavië en Nederland in omgeving Amsterdam. Ons merken- en productenaanbod reikt nog veel verder dan de items die online te vinden zijn. Kijk onderaan de merkenpagina om te zien welke merken we nog meer allemaal kunnen leveren. Wij denken graag met je mee over de inrichting van een horecagelegenheid, kantoor, instelling of thuisproject. Mogelijkheden bespreken? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!