Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

De namen achter Nemo

Het Italiaanse designlabel Nemo is in 1993 opgericht door de heren Franco Cassina en Carlo Forcolini. Het prachtige designmerk is voortgekomen uit de behoefte aan projecten waar Cassina en Forcolini innovatie konden combineren met traditioneel Italiaans design. De lampen en verlichting van Nemo voldoen ruimschoots aan deze eisen! Door de nieuwste technieken samen te laten gaan met klassieke elegantie, heeft Nemo inmiddels een gigantisch assortiment aan verlichting. Binnen deze collectie zijn de majestueuze Nemo Crown kroonluchters een prachtig hoogtepunt. Daarnaast is ook de Projecteur serie een geliefde collectie binnen het assortiment. Eén ding is zeker: aan de behoefte van de heren Cassina en Forcolini is voldaan!

De kleinste Nemo Mr Light vloerlamp

Het kleine broertje uit de Mr Light familie is de Nemo Mr Light Short vloerlamp. Dit kleine lampje kun je door de hoogte van 36 centimeter prima kwijt op de tafel, het nachtkastje of het bureau. Hij tilt zijn hoedje op en begroet je van harte in de woonkamer, in je slaapkamer of in je werkomgeving. Deze lamp bedien je met een aan- en uitschakelaar. De lamp bevat een prachtig ontwerp en kan daarom ook echt gezien worden als een blikvanger. Hij vraagt namelijk direct de aandacht wanneer je binnenkomt lopen in de kamer. Daar kunnen wij ons alles bij voorstellen. Door de zwarte kleur in combinatie met het design komt hij eigenlijk in elk interieur wel tot zijn recht.

Nemo Mr Light bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Nemo. Dat betekent dat wij alle Nemo Mr Light lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Mr Light reeks van Nemo en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Nemo Mr Light lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.