New Works spiegels

De spiegels van New Works maken elke ruimte net iets bijzonderder. Simpliciteit gaat in deze collectie gepaard met uniekheid. Zo heb je de prachtige Aura collectie van Bjørn van den Berg. De naadloze, halfronde spiegels zijn volledig reflecterende objecten in plaats van alleen het oppervlak. De lichtreflectie op de verschillende zijdes is wat deze spiegels zo uniek maakt. Bekijk bijvoorbeeld eens de Aura spiegel large. Of je de spiegel nou individueel gebruikt of combineert, ze creëren hoe dan ook een magische sfeer. Ben je op zoek naar een spiegel met iets meer body? Dan is de Rise and Shine spiegel van New Works iets voor jou. Ook uniek en wel weer op een heel eigen manier. Al een idee welke spiegel je graag in jouw interieur ziet hangen? 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Design van New Works

New Works heeft vier kernwaarden: natuurlijk, experimenteel, voelbaarheid en vakmanschap. Het respecteren van de natuurlijke kwaliteiten van materialen staat bij New Works hoog in het vaandel. Van de kracht van marmer tot de warmte van eikenhout. Experimenteel is New Works door samen te werken met designers die hun obsessie voor detail delen en hun streven naar het ontdekken van nieuwe vormen, materialen en texturen. Met voelbaarheid gaat het New Works erom dat design er is om aangeraakt en vastgehouden te worden. En tot slot wordt New Works gekenmerkt en gedefinieerd door vakmanschap, ambachtelijke tradities en experimentele technieken. Alle producten van New Works voldoen vanzelfsprekend ook aan deze kernwaarden waardoor ze je nooit zullen teleurstellen.

Ronde spiegels van New Works

New Works kent verschillende spiegels waar de ronde vorm erg gewild is. Zowel de Aura collectie als de Rise and Shine collectie hebben de ronde vorm voor de spiegels omarmt. De Aura spiegels zijn klein van stuk terwijl de Rise and Shine spiegels een stuk groter zijn. Het gave design van de Rise and Shine spiegel kan er zo mee door als kunstwerk. De constructie zorgt ervoor dat dit ontwerp een echte eyecatcher is. Wil je liever een iets subtielere eyecatcher? Dan is de Aura tafelspiegel echt wat voor jou. Deze spiegel is verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en roségoud en vooral een kleine en meer dan fijne toevoeging voor op jouw tafel! De spiegels van New Works geven een speels effect aan je muur en dat kun je nog meer benadrukken als je ze creatief ophangt door met kleuren en groottes te spelen.

New Works spiegels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van New Works. Dat betekent dat wij alle spiegels van New Works kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.