Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Nils Holger Moormann

Van een eenmansbedrijf naar een succesvol team van tientallen mensen die zich inzetten voor Nils Holger Moormann. Voor de eerste productie en verkoop van prachtige designmeubels gaan we terug naar het jaar 1982. Dit was het jaar waarin Nils Holger Moormann het designlandschap liet kennismaken met zijn designproducten die functioneel, humoristisch en innovatief zijn en tegelijkertijd minimalisme uitstralen. Dit Duitse designmerk werkt samen met een select groepje leveranciers, bedrijven en ontwerpers om tot de mooiste meubels te komen. Door het succes, de kennis en de kwaliteit weet dit merk je keer op keer weer te verassen met de nieuwste collecties. Vanuit hun ateliers in Aschau im Chiemgau maken ze meubels die net wat anders zijn dan anders. Elk ontwerp wordt tot in de puntjes uitgedacht. Van materiaalkeuze tot functionaliteit. Zo ben je er zeker van dat de producten van dit designlabel je jarenlang blij maken.

Nils Holger Moormann: van idee tot product

Een ontwerp van Nils Holger Moormann gaat een heel proces door voordat het einde in zicht is. Het is voor het team van dit merk vooral belangrijk dat ze enthousiast zijn over het ontwerp en het totale product. Tijdens het bewandelen van dit pad wordt onder meer nagedacht over de realiseerbaarheid en gevoeligheid. Misschien nog wel veel belangrijker: ze vergeten niet de ecologische aspecten mee te nemen. Uiteindelijk worden deze drie aspecten met elkaar verbonden om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen en snel in te kunnen spelen op de vraag naar deze producten. Dit doen ze door het productieproces dichtbij huis te houden. De combinatie van verschillende traditionele en moderne technieken maakt dat deze producten een aanwinst zijn voor elk interieur.

Nils Holger Moormann bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Nils Holger Moormann. Dat betekent dat wij alle producten van Nils Holger Moormann kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de leverancier. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.

Nils Holger Moormann