Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Nils Holger Moormann: goed voor mens en natuur

Nils Holger Moorman heeft zijn Duitse designlabel in 1982 opgericht. Het jaar waarin hij het designlandschap liet kennis maken met zijn kijk op design. Zijn ontwerpen zitten boordevol humor, maar zijn ook erg innovatief en functioneel. Hij begon in zijn eentje, maar inmiddels werkt hij samen met een groot team. Het team bestaat uit diverse leveranciers, ontwerpers en bedrijven die allemaal samenwerken om een goed eindproduct neer te zetten. Elk product wordt dan ook tot in detail uitgedacht. Tijdens het ontwerpproces houden ze rekening met de realiseerbaarheid, gevoeligheid en het allerbelangrijkste is dat de producten ecologisch moeten zijn. Kortom, goed voor mens en natuur. Om een hoge kwaliteit te kunnen garanderen, houden ze het productieproces lekker dicht bij huis. De combinatie van traditionele en moderne technieken maakt dat deze producten een aanwinst zijn voor ieder interieur.

Voor elk huis een geschikte kapstok van Nils Holger Moormann

Je woont in een klein huisje en hebt weinig ruimte voor extra spullen. Jij hebt dus baat bij praktische meubels en daar hebben ze bij dit merk ook over nagedacht. De entree is een van de kleinste ruimtes in je huis waardoor een grote kapstok niet handig is. De makers van de Nils Holger Moormann collectie hebben hier iets op bedacht. Bij gebrek aan ruimte kies je natuurlijk voor de Nils Holger Moormann Hut Ab kapstok. Een kapstok die het ene moment volhangt met jassen, sjaals en hoeden en het andere moment klap je hem in om hem snel en eenvoudig op te bergen. Heb je meer dan genoeg ruimte in je huis? Dan kies je voor de Nils Holger Moormann Pin Coat 2.1 kapstok, want deze is groot genoeg voor alle jassen en een prachtig designstuk staat gegarandeerd te pronken in je huis.

Nils Holger Moormann kapstokken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Nils Holger Moormann. Dat betekent dat wij alle Nils Holger Moormann kapstokken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Nils Holger Moormann
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Kapstok
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Ontwerper
Op voorraad