Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Nils Holger Moormann = Duits design

Het Duitse designlabel is door Nils Holger Moormann opgericht in 1982. Dit was het jaar waarin hij het designlandschap kennis liet maken met zijn kijk op design. Zijn ontwerpen zitten vol met humor, maar zijn tegelijkertijd ook innovatief en functioneel. Hij begon alleen, maar inmiddels werkt hij samen met een groot team. Het team bestaat uit diverse ontwerpers, leveranciers en bedrijven die allemaal samenwerken om een prachtig eindproduct neer te zetten. Tijdens het ontwerpproces houden de ontwerpers rekening met de realiseerbaarheid en gevoeligheid. Een andere eis is wel dat het product ecologisch moet zijn. Elk product wordt tot in de puntjes uitgedacht en is goed voor mens en natuur. Om de hoge kwaliteit te kunnen waarborgen, houdt Nils Holger Moormann het productieproces dicht bij huis. De combinatie van moderne technieken met een traditionele twist maakt dat de producten een aanwinst zijn voor elk interieur.

Stijlvolle kasten van Nils Holger Moormann

De FNP collectie van Nils Holger Moormann bestaat uit slimme en functionele kasten die zich voor diverse toepassingen lenen. De kasten bestaan uit losse delen die door aluminium strips bij elkaar gehouden worden. Op deze manier komt er geen schroef of lijm aan te pas. Doordat de liggers dieper zijn dan de staanders blijft er licht en ruimte achter de kast over. De open ruimte in de kast zorgt voor extra diepte in het vooraanzicht. De kasten in deze collectie zijn minimalistisch en transparant. Het is ook wel de kameleon onder de kasten. Het strakke en eenvoudige design past in elke kamer in je huis. Bekijk eens de Nils Holger Moormann FNP boekenkast 6x6. Wat je in de kast zet bepaalt voor een groot deel hoe de kast eruit komt te zien. De kast heeft namelijk een simpel design, maar kun je laten opvallen door leuke woonaccessoires erin te zetten. In welke kamer zet jij de kast?   

Nils Holger Moormann kasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Nils Holger Moormann. Dat betekent dat wij alle Nils Holger Moormann kasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.