Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

NLXL: hoe het begon

NLXL is een jong Nederlands designlabel dat in 2010 werd opgericht door Rick en Esther Vintage. Het bedrijf is voornamelijk gericht op de productie en verkoop van hoogwaardig designbehang. De meest bekende collectie designbehang is ontworpen door Piet Hein Eek. Het Piet Hein Eek behang is in korte tijd een groot succes geworden. Het sloophoutbehang wordt namelijk al in meer dan vijftig landen verkocht! In 2012 heeft NLXL twee nieuwe behangcollecties gelanceerd in samenwerking met de Franse topdesignwinkel Merci en de bekende Nederlandse ontwerper Piet Boon. Het Brooklyn Tins by Merci 01 behang en Concrete 06 behang zijn hier mooie voorbeelden van. Tot slot. NLXL heeft een prachtig streven: het wil 's werelds kleinste wereldwijde bedrijf worden.

Piet Hein Eek behang van NLXL

Piet Hein Eek Behang is werkelijk uniek in de wereld en heeft geen patroon of herhaling in zich. Hierdoor zijn er niet twee planken hetzelfde. Het sloophoutbehang van Piet Hein Eek wordt gedrukt met de meest geavanceerde printers en is haarscherp. Niet van echt te onderscheiden. Het behang kent dus geen patroon, heeft een papieren toplaag en heeft een ‘non-woven’ onderkant. Het behang is kleurecht en wasbaar met een zachte doek. Een prettig detail voor de amateurbehanger: je hoeft het sloophoutbehang zelf niet in te smeren, want het is namelijk de muur die je insmeert. Je plakt het behang er zo tegenaan. Een kind kan de was doen. Populair uit de Piet Hein Eek serie is het Sloophout PHE-07, Sloophout PHE-08 en het Sloophout PHE-03 behang. Het mag wel duidelijk zijn dat deze collectie een aanwinst is het voor het Nederlandse NLXL.

NLXL bij Flinders

Flinders is officieel dealer van NLXL. Dat betekent dat wij alle producten van NLXL kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van NLXL en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij NLXL. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van NLXL veilig en vertrouwd online bestelt.  

NLXL