Arco Nomad tafel 240x95
4-6 weken
 
€ 3.403
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Arco Nomad tafel 240x95

Omschrijving

De Arco Nomad tafel 240x95 is ontworpen door Jorre van Ast.

De Nomad tafel van Arco doet zijn naam eer aan. Zijn poten draai je er zo onder vandaan om de tafel makkelijk mee te kunnen nemen naar een nieuwe bestemming. Als een echte nomade trekt hij graag een kamer verder. De tafel heeft een natuurlijke, robuuste uitstraling door het gebruikte materiaal. De Nomad tafel is er in eikenfineer. Verkrijgbaar in de afmetingen small, medium en large.

De Nomad eettafel is verkrijgbaar in eikenfineer. Voor meer informatie over de andere opties kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Dit product is onderdeel van de Arco Nomad serie.

Zoek je naast de Nomad tafel 240x95 van Arco een andere Tafel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Arco. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Nomad tafel 240x95, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Eiken (hout)
Garantie Ja
Herkomst Nederland
Merk Arco
Productsoort (filter) Arco tafels
Productfamilie Arco Nomad
Ontwerper Jorre van Ast
Afmetingen (l) 240 x (b) 95 x (h) 75 cm
Opmerking Hoogte tot onderzijde tafel: 74 (rand) en 68 (midden) cm. Blad in lichtgewicht sandwich met eiken alpi fineer. Poten in massief hout.

Sfeerafbeeldingen

Arco Nomad tafel 240x95
Arco Nomad tafel 240x95
Toon meer producten Toon minder producten
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven