Deens design van Normann Copenhagen

Normann Copenhagen staat bekend om zijn prachtige design. Van glazen en kussens tot verlichting en banken: dankzij de speelse en verrassende kijk op design is elk product uniek. En dat zie je zeker ook terug in de Normann Copenhagen Rope collectie. Normann Copenhagen werd in 1999 opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen met als doel om een verschil te maken in de designwereld. Het begon met een klein winkeltje, maar in 2005 verhuisde Normann Copenhagen naar een oud bioscoopgebouw van maar liefst 1700 m2. De ‘Flagship Store’ was een feit. Naast prijzen voor de hippe winkel heeft Normann Copenhagen sinds 2002 al meer dan 40 awards op haar naam gezet voor productdesign.

Ace collectie in de prijzen gevallen

De fraaie Normann Copenhagen Ace collectie heeft de German Design Award 2017 gewonnen. Dit is alweer het vierde jaar op rij dat Normann Copenhagen ervandoor gaat met deze internationale designprijs. Niet voor niets natuurlijk, want ook deze collectie mag er wezen. Deze unieke meubels zijn van hoge kwaliteit met de kenmerken van het bekende ‘flat-pack’ principe. Het grote voordeel is dat je elk product uit deze collectie kunt demonteren. Hierdoor neemt elk Ace meubel relatief weinig ruimte in beslag waardoor je het product in een doos met handvat makkelijk kunt vervoeren. Wel zo handig voor het winkelende publiek. Het unieke ontwerp is geïnspireerd op een stedelijke levensstijl. Hans Hornemann is intensief betrokken geweest in alle stadia van het ontwerpproces. Een collectie die zeer zeker een verrijking is voor designlabel Normann Copenhagen. 

Comfortabele Normann Copenhagen Ace stoelen

Wij kunnen ons alles voorstellen dat het stukje comfort bij jou hoog in het vaandel staat. Niet zo gek natuurlijk. De Normann Copenhagen Ace stoel zit niet alleen heel lekker, maar is ook in verschillende combinaties verkrijgbaar. Een ding is zeker, deze stoel is het resultaat van de combinatie van intelligente techniek en een elegante visuele indruk. Je wordt eigenlijk direct uitgenodigd door de heerlijk zachte en rondgevormde zitting. Ga je toch liever voor net wat meer comfort? Dan is het Normann Copenhagen Ace fauteuil misschien wel iets voor jou. In deze fauteuil kom je in elk geval heerlijk tot rust. Hij heeft een breedte van 56 centimeter, een diepte van 70 centimeter en een hoogte van 80 centimeter. De zithoogte is 41 centimeter hoog. Voldoet dat aan jouw eisen? Het comfort van deze stoelen kunnen in elk geval niet in de weg staan. Comfort gegarandeerd!

Normann Copenhagen Ace bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij elk product uit de Normann Copenhagen Ace collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Normann Copenhagen Ace serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.