Normann Copenhagen barkrukken

Wil je de gehele eetkamer in stijl aankleden? Dat kan met de Normann Copenhagen barkruk. Wat zo bijzonder is aan deze krukken, is dat de zitting uit één stuk kunststof gegoten is. Hierdoor sluit de zitting naadloos aan op het onderstel. Het onderstel van de barkrukken kan worden geleverd in zowel staal als hout. De Normann Copenhagen Form Barstool barkruk 65cm met stalen onderstel is een pronkstuk uit de barkrukkenserie. De barkruk heeft een ruimtebesparende functie die perfect van pas komt in de keuken. De hoogte van een barkruk is erg belangrijk. Maar wat is nu de ideale hoogte? Om dit te bepalen is het van belang dat je de hoogte van jouw (keuken)bar als uitgangspunt neemt. De ruimte tussen de bovenkant van het blad en de bovenkant van de zitting moet tussen de 25 tot 30 centimeter zijn.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 58 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 58 producten Terug naar boven

Deens design van Normann Copenhagen

Normann Copenhagen staat bekend om zijn prachtige design. Van glazen en kussens tot verlichting en banken: dankzij de speelse en verrassende kijk op design is elk product uniek. En dat zie je zeker ook terug in de Normann Copenhagen barkruk. Normann Copenhagen werd in 1999 opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen met als doel om een verschil te maken in de designwereld. Het begon met een klein winkeltje, maar in 2005 verhuisde Normann Copenhagen naar een oud bioscoopgebouw van maar liefst 1700 m2. De ‘Flagship Store’ was een feit. Naast prijzen voor de hippe winkel heeft Normann Copenhagen sinds 2002 al meer dan 40 awards op haar naam gezet voor productdesign. De stoelen van Normann Copenhagen zijn hier een goed voorbeeld van.

Normann Copenhagen barkruk: verschillende maten en onderstellen

De barkrukken van Normann Copenhagen zijn in verschillende maten te verkrijgen. Neem bijvoorbeeld de Normann Copenhagen Form Barstool barkruk 65cm met eiken onderstel. Deze Normann Copenhagen barkruk is zowel in een lage variant als in een hoge variant (Normann Copenhagen Form Barstool barkruk 75cm met eiken onderstel) beschikbaar. Naast een eiken onderstel is de barkruk ook verkrijgbaar in een walnoten onderstel: de Normann Copenhagen Form Barstool barkruk 65cm met walnoten onderstel. De Normann Copenhagen Form Barstool barkruk 75cm met walnoten onderstel is de grote broer en laat jou net iets hoger zitten. De zitting van de krukken is leverbaar in zes kleuren: wit, grijs, zwart, blauw, groen en rood. Zo zit er voor elk interieur wel een passende kleur tussen. Wil je liever geen houten onderstel? Dan hebben we goed nieuws, want de barkruk wordt ook geleverd met een stalen onderstel. Door het stalen onderstel lijkt het net of de kruk één geheel is. Laat je betoveren door de Normann Copenhagen Form Barstool barkruk 75cm met stalen onderstel.

Normann Copenhagen barkruk bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle Normann Copenhagen barkrukken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Normann Copenhagen barkruk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of  contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Normann Copenhagen barkruk, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.